2777
2789
عنوان

سفر زمان بندی شده اسنپ

134 بازدید | 5 پست

از کجا میشه فهمید کسی قبول کرده یا نه؟اگه کسی قبول کنه اطلاعات راننده رو نشون میده مثل سفر عادی یا اینکه قبل از سفر نشون میده؟

چنقده تو قشنگی🥺                                                                                                                       مهم نیست چقد طول بکشه                                             مهم نیست چطوری پیش بره                                          مهم آخرشه که اونی میشه که من                                           ‌‌‌‌‌‌‌میخوام .                                                                                                                                                       تو تمام منی                                    
نه دیگه وقتی قبول کرد اطلاعاتش رو میاره

خب چرا وقتی من درخواست زدم برای من نوتیف اومد اطلاعات راننده کمی قبل از سفر نمایش داده خواهد شد 

چنقده تو قشنگی🥺                                                                                                                       مهم نیست چقد طول بکشه                                             مهم نیست چطوری پیش بره                                          مهم آخرشه که اونی میشه که من                                           ‌‌‌‌‌‌‌میخوام .                                                                                                                                                       تو تمام منی                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در صورتی که راننده سفر رو قبول کنه، اطلاعات راننده برات نمایش داده میشه، مثل سفرهای عادی. به محض اینکه راننده تایید کرد، اطلاعاتش (اسم، شماره و مدل خودرو) برات ظاهر میشه. قبل از اینکه راننده سفر رو تایید کنه، هیچ اطلاعاتی از راننده نمایش داده نمی‌شه

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

در صورتی که راننده سفر رو قبول کنه، اطلاعات راننده برات نمایش داده میشه، مثل سفرهای عادی. به محض این ...

اهان الان برای من درخواستم رفته تو بخش سفرها ولی اطلاعات راننده نداره پس یعنی هنوز کسی قبول نکرده

اهان الان برای من درخواستم رفته تو بخش سفرها ولی اطلاعات راننده نداره پس یعنی هنوز کسی قبول نکرده

بله، وقتی اطلاعات راننده هنوز نمایش داده نشده، یعنی راننده سفر رو قبول نکرده. زمانی که سفر تایید بشه، اطلاعات راننده برای شما نمایش داده میشه.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |