2777
2789
عنوان

تفاوت علائم پری با بارداری 🤔

124899 بازدید | 83 پست

سلام دوستان ... اینجا خوندم بعضی خانومهای باردار گفتن هفته های اول حالت پری داشتن میشه بگین علائمتون چی بود چون من چندروز عقب انداختم و چند ثانیه حالت پری دارم وزود تموم میشه میشه کمک کنید ممنون 🙏

دلخوش به جمع کردن یک مشت آرزو...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرقی ندارن هردو زیر دلت درد میگیره باکمر درد شدید انگار که میخوای پری بشی ولی نمیاد ی هو میبینی ترشحاتت زیاد شدن سینه هات سفت ودرد ناک میشن بعد میفهمی که ای وای من بارداری

خون پريود قرمز رو به قهوه ايه اما لانه گزيني صورتي روشنه 

طول قاعدگي ٥تا١هفته س اما لانه گزيني نهايتا سه روزه مقدارشم كمتر از قاعدگيه

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
فرقی ندارن هردو زیر دلت درد میگیره باکمر درد شدید انگار که میخوای پری بشی ولی نمیاد ی هو میبینی ترشح ...

من گلاب ب روتون یه هفته س ترشح سفید خیلی دارم میترسم عفونت باشه سینه هام هم ورم کرده اما احساس میکنم رحمم یه جوریه مثه وقتی پریود میشم

دلخوش به جمع کردن یک مشت آرزو...💔

من علایمم تقریبامثل پری بودهمش دلپیچه وترشحات داشتم هی فکرمیکردم الانه که پری بیادولی دلدرداش یکم شدیدتربود

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️
اصلا احساس نمیکردی میخای پریود شی؟ 

من فقط دو سه روز سينه درد شديد گرفتم چون تو مسافرت بودم فكر كردم سرما خوردن يعني دردش طوري بود دستم ميخورد بهش دردم ميگرفت يكمم سفت شده بودن حتي تو ماشينم كه بودم تو دست اندازا سينه هامو ميگرفتم از درد ...يك كوچولو هم حالت تهوّع داشتم بعدم كه اومدم خونه  چون ميخاستم موهامو رنگ كنم كفتم اول بي بي بزنم ببينم چي ميشه كه ديدم بللللله دخملم تو راههه 😍😍😍بي بي هم شيش روز قبل پري مثبت شد