2777
2789
عنوان

شوهرم بهم حرف رکیک زد

519 بازدید | 31 پست

از صبح جنگ خونمون 

دو سه روز نه قند هست نه شکر تو خونه بهش گفتم بخر رفته کله پاچه خریده من اصلا دوست ندارم بعد منم گفتم چرا قند نخریدی با چی بخوریم گفت یادم رفت گفتم یادت نرفت مهم نبود گفت قاطی میکنم براتا فلان میکنم منم هیچی نگفتم بعد خوردن گفتم ببین چجوری می‌خواستم بهش توضیح بدم کارش اشتباه گفت زر نزن دهنتو ببیند ج....نده 😕😕بار اولش بود گفتم با منی گفت آره هستی منم گفتم خودتی ک...کش حروم زاده بچه ها نگید خواهشاً جواب نمی‌دادی بخدا هر دقیقه بهم فحش میده هیچی نمیگم دیگه قاطی کردم الآنم هی تهدید می‌کنه فلان میکنم بیسار می‌کنم تازه یاد گرفته هفته یکبار دعوا راه میندازه سر کار نمیره خیلی اذیتم می‌کنه مگه چی گفتم که این فحش و میده 

مطمئنی سر قند و کله پاچه اینطوری به جون هم افتادید و اولین بارتونه😐😐😐😐😐

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت خیلی بیشعوره و بی شخصیته

توهم مثل خودش شدی با فحش دادن

ولی در کل بهتر بود مودبانه و کوبنده و با سیاست جواب میدادی

حالام اشکالی نداره حقشه

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

هربار تو نینی سایت میخونم شوهراتون فحش دادن تنگی نفس میگیرم 

خیلی تلخه و قابل گذشت نیست 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.