2777
2789

فکر کنید با پولی که میشه تقریبا دو سه گرم طلا خرید(بدون اجرت) طلا می‌خرید یا یه روتین پوستی عالی؟؟؟

من خودم میلم به روتین پوستیه... تو رو خدا یه آدم منطقی بگه کارم درسته یا نه؟؟😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روتین پوستی استفاده می کردم پوستم داغون می شد ترجیح ام یه ابرسان با یه کرم مرطوب کننده با مارک خوبه بقیه اش رو میدادم طلا

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

نه کارت درست نیست هیچوقت در لحظه تصمیم نگیر

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

اگه‌پوستت خیلی مشکل داره روتین پوستی چون اعتماد به نفست بهتر میشه و شوهرت بیشتر برات خرج‌می کنه البت ...

یعنی چی ما مجردا هم باید پوستمون خوب باشه وگرنه شوهر پیدا نمیشه واسمون😂

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

من روتین پوستیم خیلی برام مهمه.راضیم نون نخورم ولی اونو بخرماما یه جیزیم هست اونم اینه که روتین خرید ...

آره خب

چون روتین پوستیم تقریبا گرون میفته و الان تقریبا دارن تموم میشن گفتم پولمو بدم روتین پوستی... کلا بیخیال طلا بشم.

هر پنج شیش ماه یکبار همین روند رو ادامه بدم...

روتین پوستی الکی نخر برو پیش پزشک متخصص اون با توجه به نیاز پوستت تجویز می کنه

پوستم مشکل خاصی نداره

یه شوینده متناسب با پوست صورتم واسه مواقعی که می‌خوام آرایشمو بشورم،یه آبرسان ، یه کرم دور چشم و یه ضد آفتاب