2777
2789
عنوان

دلم گلفته🥲

259 بازدید | 46 پست

کجایید چکار میکنید شما درچه حالید🥲

بیاین حرف بزنیم اگ دلتون گرفته بگید اینجا خالی کنین خودتونو حرفی رو دلتون مونده بگید نمیدونم هرچی دوس دارین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا امتحان دارم🥲💔

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

خیلی خوابم میاد الان شوهرم از سرکار میاد باید ناهار رو گرم کنم ک بخوره بره دانشگاه وقتی میره باید پاشم خونه رو مرتب کنم و شام آماده کنم🥲

گویند لبِ یار کند رفع عطش را                                       من هر چ مَکیدم لبِ او، تشنه ترم کرد.✨️♥︎

خیلی خوابم میاد الان شوهرم از سرکار میاد باید ناهار رو گرم کنم ک بخوره بره دانشگاه وقتی میره باید پا ...

اوخی 

ناهارو گرم کن رفت دانشگاه توهم بخواب خونه بزار برا بعد😄

خیلی خوابم میاد الان شوهرم از سرکار میاد باید ناهار رو گرم کنم ک بخوره بره دانشگاه وقتی میره باید پا ...

الان ناهار گرم کنی

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد