2777
2789
عنوان

بچه ی جاریم بهم گفت😂

410 بازدید | 16 پست

من وقتی وارد خانواده شوهرم شدم بچه ی جاریم تازه به دنیا اومده بود و از همون نوزادی خیلی منو دوست داشت چون باهاش بازی میکردم براش تنقلات و اسباب بازی می‌خریدم 

الان4 سالشه 

امروز مامانش آورده بودش خونه ی یکی دیگه از   جاریام ( با این جاریه همسایه ایم)

بعد بچه ی برادر شوهرم یواشکی اومد خونه ما ( با مامان و باباش قهریم)

براش گوجه سبز و تنقلات آوردم بخوره 

بعد تازگیا گوشی خریده بهم گفت زن عمو شمارت رو میزنی توی گوشیم 

گفتم باید به مامان و بابات بگی اگر صلاح دونستن بزنن 

گفت بهشون گفتم نمیزنن گفتم خوب شاید صلاح نمی‌دونن گفت که نه گفتن شماره ی تو از گوشیشون پاک شده گفتم خوب عصر که اومدن دنبالت بگو از اون یکی زن عمو شماره ی منو بگیرن بزنن توی گوشیت 

گفت آخه می‌دونی چیه از تو خوششون نمیاد ولی من دوست دارم😂

اینقدر خندیدم ولی از یه طرفم دلم برای بچه سوخت که چجوری بعضی از خانواده ها کینه و دشمنی رو توی دلشون بوجود میارن 

الان این بچس ولی تا چند سال دیگه مطمئنم اینم از من بدش میاد

درسته بچه بزرگتر میشه دیگ با آدم عوض میشه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه۴ساله گوشی داره؟

براش خریده بودن و تمام شبکه های مجازی هم روش نصب بود حتی بازی هایی که مناسب سنش نبود 

واقعا خیلی ناراحت شدم 

گوشی هوشمند مناسب سنین پایین نیست واقعا

هیچ وقت باهات بد نمیشه مطمعن باش بعدن یواشکی میاد خونتون دیدم که میگم منم ازاینا داشتم الان رفته سربازی مرتب بهم زنگ میزنه بااینکه مامانش سایه منو با تیر میزنه چون من واقعا صادقانه دوسش دارم وهیچ بدی وحرفی ازمن ندید

اوضاع خانوادگی سال به سال وخیم تر و سردتر میشه. صمیمیت بین بعضیا هست و خیلی خوبه، ولی بچها تو این سن ...

آره واقعا دیدگاه بچه ها خراب میشه 

من خودم تا اومد خونم با روی باز ازش استقبال کردم حال پدر و مادرش رو پرسیدم و چون عید ندیده بودمش عیدی هم بهش دادم 

چه خوبی تو ، من بودم بچه شونم محل نمیذاشتم 😌🤣

بچه ها مظلومن واقعا 

نباید تاوان بد بودن خانواده هارو پس بدن 

من هر وقت اومده خونم یا هر جا دیدمش با روی خوش باهاش برخورده کردم 

عزیزم خدا حفظش کنه

خداعزیزانت حفظ کنه نمیدونم چجوری یه ادم میتونه بذر کینه بکاره تودل بچه حتی اگه طرفت پدر کشتگی داشته باشی باهاش چون سیاه کردن دل بچه دراینده ازطرف پدرومادر هم سیاه میشه وتاثیر بشدت منفی روی ایندش داره 

وای چقدر من دلم سیاهه . من بچه های جاریم کوچیکن هشت سال و چهار سال . خیلی دوستشون داشتم از وقتی جاریم باهام یه برخوردی کرد و مادرشوهرم همش یه رفتارهایی میکرد دیگه برام عادی شدن . خیلی دوستشون داشتم براشون هدیه می‌گرفتم ولی دلم سیاهه