2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این دوره زمونه زیاد تر از قبل ....

البته نه خیلی زیاد در حد عرف ....

چون دیگه مهر خوشبختی نمیاره بی معنیه ....

پشتوانه زن هست که مرد از مهر کم سو استفاده نکنه بگه بریم طلاقت بدم ....برا این زمان جواب میده

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "

بنظر من ک مسخره بازیه اگ روزی روزگاری ادم بخواد زندگیش خراب شه ی ریال از اون پولا میخوام نباشه...اما اگ بحث خیانت و اینا باشه بابد خونه و ماشین و دارو ندارشو بکشی بالا ی ابم روش

ازقیافه ملت معلومه که دیگه هیچکی نمیدونه قضیه چیه،همه باتعجب زنده ان
تو این دوره زمونه زیاد تر از قبل .... البته نه خیلی زیاد در حد عرف .... چون دیگه مهر خوشبختی نمیار ...

وای اصلا اون زندگی ک مرد از ترس مهریه زنو نگه داره چ ارزشی داره؟

ازقیافه ملت معلومه که دیگه هیچکی نمیدونه قضیه چیه،همه باتعجب زنده ان

مهریه تضمین نیست.

خیلیا ازبس اذیت میشن میبخشن ک فقط جداشن 

اما من خیلی کم روهم قبول ندارم.مذهبی هم هستم ولی خب بایدجوری باشه ک پس فردانگه دوتاسکتومیدم برو

من۱۲۴تاسکه۱۰۰تاش به ازای ۳دونگ خونه و۲۴تاشم بده بهم

اگه حال دلم خوبه/سکوتم معجزه کرده/وگرنه خوب میدونم/که درد ازهرطرف درده

مهریه به اندازه خوبه و گرفتن حقوق اولیه هر انسان 

مهریه رو شاید تو زندگی با همسرتون نیاز نداشته باشید اما اگر خدای ناکرده همستون فوت کرد برای حفظ اموالتون تو که تو زندگی مشترک به سختی و تلاش به دست اوردید از دست خانواده شوهر و میراث خوران خانواده شوهر نیاز دارید.

مهریه برای احترام به دختر خانوم در حد عرف جامعه خوبه

ما اصلا خوشمون نمیاد سر مهریه چونه بزنیم و بالا و پایین کنیم چون به دختر بی احترامی میشه انگار گوسفنده میخوان بخرنش😶

من114تا سکه مهرمه ولی ده برابرش از همسرم مهر و محبت و آسایش و آرامش و ...دریافت میکنم که همینم مهمه وگرنه مهریه هیچوقت تضمین کننده ی زندگیه ی دونفر نیست

حالا یسریا بیشتر و یسریا کمتر میگیرن که اونم بستگی به شرایط و فرهنگ دوتا خانواده داره و براشون عادیه و راضین خیلی هم خوبه😊

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔