2777
2789
عنوان

بچه ها بیایددد عکس😌📷🍒

| مشاهده متن کامل بحث + 2129 بازدید | 118 پست
عزیزمی دخترخودتم خیلی مهربونیماشالله بهت چشم نخوری

قربونت برم قشنگم 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

عرررر آسی دمت گرم خدایی 😍باشگاه چ رشته ای میریاگ خدا بخاد تابستون میخام برم باشگاه

منن پیلاتس میرم ذووق کردم دختررر😍😍آره قشنگم برو ایشالا بترکوونیی 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات ک 😍آسی میتونم ازت درمورد باشگاه اینا راهنمایی بگیرم؟

نشی عزیزم خدانکنه ارره گلم هرچی سوال داشتی بپرس ازم😍

نشی عزیزم خدانکنه ارره گلم هرچی سوال داشتی بپرس ازم😍

من دلیل اصلیم برا باشگاه شکمه میدونی کلا ۱۷ سالمه ها ولی دارم درکل تپلم اینه ک میخام از تابستون رژیم بگیرم و برم باشگاه الان نمیدونم چی برم چن بار در هفته باشه خوبه و اینا 

راهنماییم کن🥺

من دلیل اصلیم برا باشگاه شکمه میدونی کلا ۱۷ سالمه ها ولی دارم درکل تپلم اینه ک میخام از تابستون رژیم ...

بزار برات تایپ میکنم کامل قشنگم الان دستم بنده همینجا ریپ میزنم بیای بخونی 

باشه قشنگم مرسی❤

ببخشید دیر شد عزیزم 😍

ببین گلم اول از همه بگم که ورزش فقد ۳۰ تا ۴۰ درصد مؤثره برا لاغری و کاهش وزن بقیش همش رعایت خوردن و رژیم غذاییه 

رشته ورزشی که من کار میکنم هم چربی سوزی داره هم فرم دهی

فرم دهیش فوق العادس و تمرکزش روی عضلات میانی بدنه ینی شکم و پهلو و باسن حالا قسمتای دیگم داره ها ولیی اینا بیشترر

بعد اینکه به شدت سایز کم میکنی باهاش ینی ممکنه وزنت خیلی نیاد پایین ولیی سایزت خیلی کم میشه کلن بدن و جمو جور میکنه 

اگه کنار پیلاتس روزی ۱۰ دقیقه حلقه هولاهوپ بزنی تا یه ماه مررتب

خودت تاثیرشو میبینی اول کمرت باریک میشه شکمت تخت

با ی باسن خوش فرم و لیفت شده 😁 چیزی که همه خانوما دنبالشن 

بعد اینکه دو روز تو هفته پیلاتس قدرتی کار کن دو روز هوازی

هوازی میتونه رقص شدید باشه میتونه طناب زدن یا پیاده روی تند باشه

سوال دیگه ای بود بپرس قشنگم 😍😍😍

ممنونم عزیزم بابت راهنماییت 💖اره قطعا بعدا کلی سوال ازت خواهم داشت 😍

خواهش میکنم عزیزدلم 

وای اینجام که عکس داری 🤦‍♀️کنجکاو شدم پروفایلت رو نگاه میکردم. عکست میره تو گوگل هاااا

عزیزم بیخیال دیگه 😐 خو هیچ جام معلوم نیس هیشکی نمیتونه تشخیص بده منم چه گیری دادی بمن😂😂😂