2777
2789

ولی چندماهه پول نداریم بخریم اعصاب ادمو خورد نمیکنه

خب شما که تو هزینه های بارداریت موندی چرا اون طفل معصومو باردار شدی؟؟

همشونم میگن قبل بارداری وضعمون خوب بود الان اینطوریه😐

نه عزیز من کارخونه و شرکتت که ورشکست نشده.فوقش شوهرت چندماهه حقوق نگرفته

بچه دار شدن ثبات مالی میخواد ثبات هم یعنی اینکه بدونی اگه شوهرت چندماه از کار بیکار شد پس اندازت هست.درامدت هست.طلاهات هست

نه که بدون اینکه روز مبادا رو درنظر بگیری اقدام کنی

نه میگن ناخواسته بود نمیتونستیم سقطش کنیم که. مگه قاتلیم؟

مثلا اگه ۱۳۰۰ پیشگیری اختراع شده باشه، کاربرهای اینجا سال ۱۲۹۹ زندگی میکنن.

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی انقد زندگی ها میپیچه تو هم که با ماهی خداتومن هم نمیتونی نیازاتو برطرف کنی و فقط برای بقا میحنگی پس بهتره در این باره قضاوت نکنیم کسی رو چون تحربشو داشتم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
نه میگن ناخواسته بود نمیتونستیم سقطش کنیم که. مگه قاتلیم؟مثلا اگه ۱۳۰۰ پیشگیری اختراع شده باشه، کارب ...

دقیقا

نصفشون دروغ میگن چون خودشون میدونن چقد بی مسئولیت بودن نمیخوان زیر بار برن

بعضیام جلوگیری دارن ولی باردار میشن من خودم تنبلی تخمدان داشتم ولی باردار شدم با اینکه جلوگیری با قرص و طبیعی ام داشتیم

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈

ولشون کن الان میگن مگه تو میخوای خرجشو بدی. نه ما نمیخوایم بریم ولی بچه بزرگ شد بخاطر حسرتاش فحش کشتون کرد یا پیر شدین بهتون سر نزد گردن بقیه نندازید. فکر میکنن با بچه وضعشون بهتر میشه. خانواده منم اینطوری فکر می‌کردن و هرگز نمیبخشمشون. 

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

گاهی انقد زندگی ها میپیچه تو هم که با ماهی خداتومن هم نمیتونی نیازاتو برطرف کنی و فقط برای بقا میحنگ ...

خب بهتر نیس کسی که درامدش فقط در حدیه که برای بقا بجنگه یه بچه بی گناهو وارد این دنیا نکنه؟

ندیدم این تاپیک روکسی بیاد اینجا این حرفارو بزنه همه میریزن سرش کسی تاپیک اینجوری نمیرنه

من هرروز میبینم

حامله ایم هوس مرغ کردیم ولی ۵ ماهه نخوردیم

حامله ایم هوس توت فرنگی و فلان میوه رو کردیم ولی نمیتونیم بخریم

حامله ایم پول نداریم بریم دکتر!!

بدترش اونایین که میان میگن بچه روزیشو‌ با خودش میاره !!!یعنی احمقانه تر از این جمله تو عمرم نشنیدم

دقیقا 

اگه روزیشو میاره پس بشین تا روزیت بیاد انقد اعصاب مارو بهم نریز