2777
2789

فقط خانومای متاهل نظر بدین از بچه های نوجوون نمیخوام چیزی بشنوم که درکی از زندگی مشترک ندارن...

شوهر من ادمیه که همه کار برا خانوادم کرده حالا یه اخلاقایی داره مثلا زود بهش برمیخوره یهو سرسنگین میشه و تابلو بد برخورد میکنه ولی اگه بهش عزت و احترام بزارن کم نمیزاره بخدا از زندگی و پول و وقت و...

میزاره براشون 

پدرم مریضه همه کار براش کرده از دکتر و بیمارستان تا حموم و ماساژو..

حتی مسافرت برده 

خونه ما شهر دیگه اس میریم میمونیم اونجا بخاطر حال بابام و کارهای خودشون و بیمارستان و... چند باری تند تند رفتیم و اومدیم من متوجه میشم که بخاطر مریضی بابام کارهای مامانم زیاد شده ولی این دفعه همه اش با دعوا با من حرف زد کنایه زد بهم به شوهرم محل نداد با خواهرای دیگم یا مهمونای دیگه اینجوری نبود اصلا 

بردیمشون مسافرت حال و هواشون عوض شه تمام مخارج با شوهرم بوده برگشتیم مامانم همه اش غر زد یه دستت درد نکنه خالی به شوهرم نگفت هیچ مهمون اومد از همه پدیرایی کرده شوهر من انگار اونجا نیست منم دیدم بده رفتم بشقاب میوه و چای و ...اوردم برا شوهرم 

مامانم تا یه چیزی میگفتم  داد زد چند بار سرم بعدم اخرش اومده بوسم کرده ناراحت نشو 

شوهرمم چند روزه غر میرنه اینه دستمزدم من کم گداشتم واسشون راست میگه از اونور پیش شوهرم خجالت زدم از اونور خودم ازشون ناراحتم از یه طرفم بابام مریضه حال نداره ناراحتشم بخدا موندم 

چرا اخلاقشون اینجوریه 

شوهرم میگه ایمقدر همیشه هستی و مهربونی حتی عزت و احتراممونو ندارن راست میگه انگار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد خدمت کردین وطیفه شده در یه حد نرمال بکن

آره شوهرمم میگه 

خیلی ناراحتم من از روی دلسوزی اینکارو میکنم چرا نباید ببینن من پول نگه میداستم برا دکتر و دارو اگه نیاز داشتن خوارام برای خودشون طلا و گوشی و ..میخریدن انگار نه انگار آخر ارج و غرب اونا بیشتره 

آره شوهرمم میگه خیلی ناراحتم من از روی دلسوزی اینکارو میکنم چرا نباید ببینن من پول نگه میداستم برا د ...

اره دیگه . ولی تو هر خانواده یه بچه اینجوریه بی ارج و قربم هست

آره شوهرمم میگه خیلی ناراحتم من از روی دلسوزی اینکارو میکنم چرا نباید ببینن من پول نگه میداستم برا د ...

تا یه جایی لطف کن عزیزم ،یجوری نکنید که فک کنن وظیفه تونه صدتون بزارید براشون گاهی کمرنگ شو بزار قدرتونو بدونن  اولویتت خودتو همسرت بلشید