2777
2789
عنوان

روزی چند ساعت آب دارید

196 بازدید | 27 پست

ما تقریبا توی یه روستا هستیم که دهیارش از زمین دارا و باغ دارای اینجاست کلا روزی دو سه ساعت بیشتر بهمون آب نمیده بقیه ساعتا آب و میدن به باغها و باغدارا منم بچه کوچیک دارم خیلی سخته اینجوری گاهی دسشویی میکنه و با دستمال پاک میکنم خیلی دلم براش میسوزه بیچاره بچم😭

تانکرم داریم ولی انقدر ساعتای قطعی طولانیه که تا دوباره آب بیاد تانکر خالی میشه و کلی لنگ میمونیم 

دوستان میشه جایی شکایت کرد ؟ 

بد بختی عیشکی ام صداش در نمیاد 

ست لباس بچگانه دارم فقط ۱۵۵😍

آب آشامیدنی رو میده به باغدارا؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره

شکایت کنین بقیه ملت ایران چه گناهی کردن به خاطر نفهمی اون اقا؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
روستا ک باید بیشتر آب داشته باشه بعد مدیریت کن ظرف های بیشتر پر کن حداقل برای بچه ات

نمیشه هر چقدرم پر کنم بازم میره اینجا مشکل آب نداشت الان باغدارا آب و میگیرن نمیدونم میشه جایی شکایت کرد یا نه

اون دور و بر چشمه ای رودخونه ای چیزی نیست در طول روز برین آب بیارین

نه اونجور روستا نیست از نظر جمعیت کمش میگن روستا وگرنه ک توی شهریار با خود تهران ۴۰ دقیقه فاصله داره