حالم خیلی بده نتونستم گریه کنم حس خفگی بهم دست میده
نمیخام اینجوری بمونم میخام قوی باشم سرپا بمونم
راهکار بدین
نه حوصله مجازی و دارم نه بیرون رفتن و
نه حرف زدن با بقیه رو هیچی
حس و حال هیچی نیست
دانشجو و پشت کنکوری 👀📚 من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطرابها.. 🌱🧡️ اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده!من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من وقتی تو بدترین حالت ممکنمی کاری با خودم میکنمچن وقت پیش رفتم موهامو کوتاه کردمالان وقت گرفتم برا ...
فکر خوبیه منم موهامو کوتاه کنم
دانشجو و پشت کنکوری 👀📚 من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطرابها.. 🌱🧡️ اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده!من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی
خودمم الان داغونم هی استرس دعوا کردن پدر مادرم رو دارم ولی دارم درسمو میخونم به امید اینکه نجات پیدا ...
تموم میشه منم اون دوره رو گذروندم ولی الان تموم شده
امیدوارم موفق باشی
منم کلی روحم زخمپر از خلاولی خب دستم ب خودم ک میرسه:/امتحان کن حتما
مرسی عزیزم