2777
2789

علیو بگو

چرا علی اینقد رو مخه

من مامانم ارزوش بود بیام همچین جایی

انگا اومده المپیک

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طنازو دوست دارم واقعا یه رو هست دوس پسرشو دوست داره و نشون میده 

مث بقیه دخترا زیر ابی نمیره 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

من تو اینستا این امیر حسینه رو دیدم چجوریه

این جلوی من بود یکجور چپ و راستش میکردم  دیگه چرت و پرت نگه یاد بگیره چطور صحبت کنه 

یه سیلی تو گوش این میزدن اینطور نمیشد

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

علیو بگوچرا علی اینقد رو مخهمن مامانم ارزوش بود بیام همچین جاییانگا اومده المپیک

علی واقعا جو گیرو اسکله دیدی برگشت گفت اینجا خیلیا از اینی که من هستم ناراحتن😑🫢

ینی منو شوهرم قاطی کرده بودیما

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

طنازو دوست دارم واقعا یه رو هست دوس پسرشو دوست داره و نشون میده مث بقیه دخترا زیر ابی نمیره

خیلیی چسب شده

نقش بازی نمیکنه ولی واقعا آویزونه

اونم برای شاهینی که اصلا مشخصه نمیخوادش