اینا از عمد اینجور رفتار میکنن که معروف شن مطرح شن نفرت و محبوبیت براشون مهم نیست براشون مهمه سر زبونا باشن
اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستون نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇
آخه بخاطر پول ؟آدم کارتون خواب بشه ولی آویزون پسر نشه
دیگه این این مدلیه دیگه آویزون میشه
اینا بخاطر پول اومدن تو همچین برنامه ای دیگه آویزون بودن که چیزی نیست
هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین امیر حسین فک میکنه خیلی حالیشه و هی تو جمع سودا رو کوچیک میکنه اگه قسمتارو دیده باشی متوجه میشی و فاز برمیداره همه رو نصیحت میکنه حرف زدنش رو مخه زنش خیلی خوشبخت بود ک ازش جدا شد ولی در برابر رفتارای علی سکوت میکنه ینی بهش میگ اره تو درست میگی و فلان ی حالت مسخره طور ک ینی صبرش یکم بالاس حالا علی ب شدت ادم چیپی هس ادعاش ک ون خرو پاره میکنه بالای 10 بار تکرار کرد باعث شد بچه ها ازش دور شن من الان فمیدم ک 13 سال خارجه کشتی گیره رپره ارایشگاه داره خب ب عنم بدبخت ادمی ک موفقه هیچوقت ادعا نمیکنه میگ زنگ بزنین از مادرم بپرسین تو 9 ساله مادرتو ندیدی کلا ادم اسکلیه ک فقط دم از احترام میزنه ولی خودش بلد نیس.میلاد خوبه سیاوش هم خوبه شاهین هیزه منتظر ی دختر دیگ بیاد طناز شاهینو دوس داره سودا اعتماد ب نفس نداره خیلی زود وابسته میشه کاملا مشخصه و این ی نقطه ضعفه ماهرخ شخصیت پخته ای داره نگار هم از ترانه بهتره ترانه خیلی بی شخصیت و بی لوله علی راجب سینش نظر میده این میخنده و هی تو برنامه تکرار کرد در حدی ک پرستو صالحی گف خیلی داری تکرار میکنی زهرا هم نمیدونم واقعا ی جا خوبه ی جا خوب نیس
آره همونبه دل منم اصلا نمیشینهنه شخصیتش نه استایلش و نه چهره اش
شبیه این پیرزنای فتنه اس قیافشم اصلا کلاس نداره🤔
اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستون نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇
برو قسمت ده رو ببینخیلی سم بود خیلیمن یه پسری اینطور درموردم میگفت خشتکشو میکشیدم روی سرش
چیگفت میشه تعریف کنی