2777
2789
عنوان

مادرشوهر پر توقع

628 بازدید | 39 پست

من ۴ ساله طبقه بالاشون زندگی میکنم

از قبل عید واسه خونه تکونیش رفتم کمک بعد رفت کربلا مدام مهمون میومدو میرفت منو خواهرشوهرم کمکش بودیم من بیشتر کمک کردم چون خواهرشوهرم بارداره

کلییییی وسیله سنگین از تو حیاط بردم تو راه پله بالا نزدیک پشت بوم گذاشتم الان صبح اومده دم در میگ میای ببریم رو پشت بوم وسیله هارو(خب سنگینه) گفتم نه من میخام بخابم...

همش خودخوری میکنم که چرا نرفتم از اونورم اگ میرفتم عصبی میشدم که کوزتم یا عروس

پدرشوهرم کمکش نمیکنه توقع از من داره

اینقدر کار کردی که متوقع شده خونه تکونی رو اصلا نمیتونم درک کنم چرا باید عروس بره خونه تکونی مادرشوهر انجام بده منم تو ی ساختمونم دقیقا همین توقعات رو ازمنم داشتن و دارن ولی من نمیرم خونه تکونیاشو انجام بدم بااینکه سال اول ازدواجم خودش اومد همه کارای منو کرد ولی باز من نرفتم کمکش و بهش فهموندم که من اهل کمک کردن نیستم رو من حساب نکنن

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر کار کردی که متوقع شده خونه تکونی رو اصلا نمیتونم درک کنم چرا باید عروس بره خونه تکونی مادرشوه ...

الان دوماه دیگ خواهرشوهرم زایمان میکنه از الان گفت که باید بریم دوهفته خونشون بمونیم واسه کمک و پذیرایی

الان دوماه دیگ خواهرشوهرم زایمان میکنه از الان گفت که باید بریم دوهفته خونشون بمونیم واسه کمک و پذیر ...

شما با شوهرت هماهنگ کن بگو اجازه نده ...بگه من دوست ندارم

وطن حتی غمش عشقه..سرود و پرچمش عشقه...ایران من 🇮🇷🇮🇷

الان دوماه دیگ خواهرشوهرم زایمان میکنه از الان گفت که باید بریم دوهفته خونشون بمونیم واسه کمک و پذیر ...

تو دیگه خییییییییلی زیادی رو دادی خیلی زیاد

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

شوهرم طرف مادر و خواهراشه

منم شوهرم طرف خانوادشه بهم میگه مهمون میاد برو سر بزن شاید مامانم کار داشته باشه گفتم ب من چه برم مهمونای مامانت راه بندازم مگه زن گرفتید که کنیز تو و خانوادت باشه خواهرات نرن سرکار بشینن مهمونای مامانتو راه بندازن میگه خواهرام خرجی خونه رو میدن گفتم بازم ب من مربوط نیست خرجی منو که نمیدن

بابا ربطی به شوهرت نداره اگه نری کاری کنی چه‌کار ت می‌کنند فکر کنم خودت میخای نور چشمی باشی، این حجم ...

اصصصلا دوس ندارم نورچشمیشون باشم بابا من انقد کار کردم و میگن عروسمون تنبله بعد فامیلا شوهرم به پدرشوهر مادرشوهرم گفتن  که عروستونو بذارید رو چشماتون عروسا ما اصلا کار نمیکنن من خیلی ناراحت میشم ولی خب عصبی میشم وقتی بعد از همه برسم و بهم بی محلی کنن