2777
2789
عنوان

وقتش رسیده کمر همت ببندیم وآماده بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 21213 بازدید | 1229 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
میشه دعام کنید لطفا محتاجم به دعاتون🥲❤

ان شاالله حاجت رواباشید عزیزم

اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

به نظرتون اگه یه پسر تو دانشگاه از دخترای همکلاسی و همچنین خودم دفاع کنه ولی یواشکی همش تو کلاس به من نگاه کنه و فقط جلو من مزه بریزه . حتی دفعه های خیلی زیادی شده که برگشته و تو کلاس به من زل زده یواشکی از ردیف اول . و چند بار به من و دوستم گفته که بریم سر کلاس . نگاهشو از من می دزده 

رو من کراشه ؟ 

قبلا با هم لج بودیم 

ترم 2 هستیم 

ممکنه روی من حساس باشه ؟

شرمنده استارتر عزیز

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا صاحب الزمان ادرکنی ۱۴ تاامام زمان کمکم کن لطفا🥲❤

سلام گلم به نیتتون ایته الکرسی میخونم هدیه به امام زمان عج ان شاالله به دعای حضرت حاجت رواوعاقبت بخیر بشید

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
اسی حاجت روا بشی چه تاپیک خوبی زدی. همه ی نی نی سایت ها حاجت روا بشن. خیلی انرژی مثبت گرفتم😍

عزززیزم این از دل پاک شماست ممنونم 

ان شاالله شماهم زیر سایه اقا حاحت روابشید

به نظرتون اگه یه پسر تو دانشگاه از دخترای همکلاسی و همچنین خودم دفاع کنه ولی یواشکی همش تو کلاس به م ...

عزیزم اینجا جای پرسیدن این سوالات نیست گلم اگه امکانش هست پستتون روپاک کنید