2777
2789
عنوان

سکه برای سرمایه گذاری چی بخرم 💰💸

143 بازدید | 14 پست

خوبه بخرم 

یا پول و بزارم بانک؟؟

بگذار بگویند و بگویند و بگویند!بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند...تو بخند؛گوش بده؛خیره بمان!هیچ مگو...🌝🍂𝑺𝒐𝒎𝒓𝒕𝒊𝒎𝒆𝒔 𝒊𝒕 𝒕𝒂𝒌𝒆𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒔𝒕 𝒑𝒂𝒊𝒏 𝒕𝒐 𝒃𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒂𝒃𝒐𝒖𝒕 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆𝒔𝒕 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆.

والا فعلا همه چی درهمه ولی پول نگه ندار هرچی میخری بخر😐

《کمتر اهمیت بده ، بهتر زندگی کن》🫰🩷                               لینک گروه خانه داری و نظم خانه.   https://t.me/+Ik1uG0iH8B8yOTM0

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر داری؟

ده تومن فعلا 

بگذار بگویند و بگویند و بگویند!بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند...تو بخند؛گوش بده؛خیره بمان!هیچ مگو...🌝🍂𝑺𝒐𝒎𝒓𝒕𝒊𝒎𝒆𝒔 𝒊𝒕 𝒕𝒂𝒌𝒆𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒔𝒕 𝒑𝒂𝒊𝒏 𝒕𝒐 𝒃𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒂𝒃𝒐𝒖𝒕 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆𝒔𝒕 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆.

سکه تقلبی توش زیاده دوستم ۵ تا سکه خرید موقعی که خواست بفروشه دو تاش فیک بود طلای شکسته یا طلای بدون ...

من طلا فروش معتبر سراغ دارم 

ده تومن فعلا

با ۱۰ میشه گرمی بخری بخر بتطرم من چند سال پیش با ۱۱ سکه تمام خریدم ب ۹۰ رسید فروختم.عنرا ت بانک اینقدر سود میکردم.

فقط سکه زیر ۱ گرم نخر .حتما پولمپ باسه از طلا فروشی معتبر بخر .

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
با ۱۰ میشه گرمی بخری بخر بتطرم من چند سال پیش با ۱۱ سکه تمام خریدم ب ۹۰ رسید فروختم.عنرا ت بانک اینق ...

چرا زیر یک گرم نخرم؟

سکه تقلبی توش زیاده دوستم ۵ تا سکه خرید موقعی که خواست بفروشه دو تاش فیک بود طلای شکسته یا طلای بدون ...

پلمپ نبود ؟گرمی بود؟

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
چرا زیر یک گرم نخرم؟

پارسیان تقلب توش زیاد و سود انچنانی نداره خودم پارسال ۹۰۰ سوت خریدم همش میگم تقلبی نباشه ولی تمام نیم و ربع  میخرم میفروشم راصیم