2777
2789
عنوان

خانماي باردار عكس لبم رو ببينين

356 بازدید | 14 پست

دوستان من سابقه تبخال نداشتم الان هفته ٦ بارداري هستم از ديروز اين جوشا روي لبم دراومده طبيعيه؟ اصن تبخاله؟چيكار كنم

بالاخره نوبت مثبت شدن بي بي چك منم شد 😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو باز خوبه رو لبت زدی

من از اول بارداریم دو سه بار پشت لبم جایی ک سیبیل در میاد تبخال وحشتناک زدم.الانم دارم😐😐😐

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

خوشکلم بارداری گرمیجات رو اصلا نخور مثل بادمجان ،کرفس،موز،خربزه هر چیز گرمی فرق نداره خوب نیست  

خنکی بخور  

خیلی ورم داره کاش ی دکتر میرفتی؟ 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
خوشکلم بارداری گرمیجات رو اصلا نخور مثل بادمجان ،کرفس،موز،خربزه هر چیز گرمی فرق نداره خوب نیست   ...

اگ تا فردا خوب نشد ميرم عزيزم 

ممنونم 

بخاطر چيه عزيزم اصلا سابقه نداشتم  دارو مصرف نكنم؟دكتر نرم؟

هورمونات زدن بالا بخاطره اونه منم هرموقع نزدیک پریودم میشدم تب خال میزدم الانم که باردارم یبار زدم نگران نباش هیچ.مشکلی ایجاد نمیکنه حتی میتونی پمادشم استفاده کنی زودتر خشک شه 

هورمونات زدن بالا بخاطره اونه منم هرموقع نزدیک پریودم میشدم تب خال میزدم الانم که باردارم یبار زدم ن ...

باشه ممنون عزيزم