2777
2789

نصف شب هم تاپیک زدم اما کس زیادی نبودد

دیشب که یه مهمونی نسبتا بزرگ دعوت بودیم رفتمو بعد مدتها دیدمش🥲کلی دلم تنگ شده بود براش .قراره دیگه نبینمش تااا خیلی بعد تر

اما عین خنگا حتی سلامم نکردم بهش🫡یعنی هی سعی می‌کردم خودمو بزنم به اون راه که متوجهش نشدم.خیلی بی دلیل.

مامانم الان بهم میگه چرا فلان پسر میخواست بهت سلام کنه اونم دو باررر جوابشو ندادی؟مگه آدم خواره؟

در صورتی که اون دوبارو اصلا متوجه سلامش نشدم.چون سعی می‌کردم بهش نگاه نکنم🥲😂

خیلی ناراحتم .نکنه ناراحت شده باشه؟یا فکر کرده حالا بدم ازش میاد؟

البته بگم که )رو مخ بودنشم کم نبود😶( چون هی سعی می‌کرد جایی بشینه که بتونه ببینتم و هی زل میزد بهم.منم سعی میکردم اصلا بهش نگاه نکنم

خلاصه آخر شبی کلی عذاب وجدان گرفتم.خب دختر یه سلام میدادییی دیگه قرار بود چی بشه🥲🥲🥲

الان خیلی بد شده یعنی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شماره یا پیج اینستاشو نداری

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘