2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما

تب بدن درد سردرد شدید ۴ روز

عطسه و سرفشم ک حالا حالاهامیمونه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

فکر کنم اینی که من گرفتم همینه ،سرفه های شدید ،خلط های خشک و چسبناک ،سرفه هاش جوریه که تنفس رو سخت میکنه و ادم رو به خر خر میندازه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

من یه روز صبح بلند شدم با گلودرد شدید عصرش رفتم پیش دکتر سرم زدم بعد آبریزش بینی گرفتم و زده به معدم هر چی میخوردم دل پیچه میگرفتم بعد از ۱۰ روز کلا خوب شدم

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

ماتب بدن درد سردرد شدید ۴ روزعطسه و سرفشم ک حالا حالاهامیمونه

من اصلا عطسه سرفه و اینا ندارم...تب و لرز...تهوع کم اشتهایی سر گیجه..دو باره هم پریود شدم.این چیه دیگه

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍
من یه روز صبح بلند شدم با گلودرد شدید عصرش رفتم پیش دکتر سرم زدم بعد آبریزش بینی گرفتم و زده به معدم ...

من تب و لرز و بدن درد..تهوع کم اشتهایی افت فشار...سرگیجه..هیچ علامت سرماخوردگی ندارم..

من 

تنگی نفس سرفه حس بویایی رو از دست داده بودم پرخور شده بودم بی جون تب لرز حالت تهوع بدن درد سرگیجه اصن‌نگم برات

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

من تنگی نفس سرفه حس بویایی رو از دست داده بودم پرخور شده بودم بی جون تب لرز حالت تهوع بدن درد سرگیجه ...

من به شما شبیه ترم انگار..تنگ نفس ندارم....خیلی بی جونم...سرفه و عطسه اینا ندارم.چقد طول کشید..دارو چی خوردی؟

من به شما شبیه ترم انگار..تنگ نفس ندارم....خیلی بی جونم...سرفه و عطسه اینا ندارم.چقد طول کشید..دارو ...

الهی ک خب بشی عزیزم 

من دکتر رفتم سرم دارو داد ولی فایده نداشت س شب پشت سرهم کندر دم کردم قبل خاب با ی قاشق عسل خوردم درواقع کندر خبم کرد ن داروهای دکتر خیلی بد کوفتیه

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

دخترم کم اشتها بود الان رسماً هیچی لب نمیزنه تا دو روز پیش هم حتی آب میخورد بالا میآورد الان یه ماه هر چند روز یه بار میریم دکتر یه بار گلو درد .به بار دل درد .یه بار چشماش گرفت الآنم ک بالا میاره 😭

الهی ک خب بشی عزیزم من دکتر رفتم سرم دارو داد ولی فایده نداشت س شب پشت سرهم کندر دم کردم قبل خاب با ...

دارم میمیرم بخدا...ی حالی ام که نمیتونم بگم اصلا چیه..دوبار ه بعد ۲ روز پریود شدم