2777
2789

دیروز یک تاپیک بود راجع به اینکه دخترا باید کار کنن،اما یک عده نخود مغز کولی بازی و فحاشی درآوردن که هرکی که کار میکنه خ.ا.ی.ه مالی صاحب کارش رو میکنه و زگیل میگیره

تعجب میکنم از نی نی یارها که در برابر این کامنت های رکیک،سکوت میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من تا جایی که اینجا شنیدم از شوهرای به دردنخور و خیانت کارشون زگیل میگیرناینا مشغول بساب و بشور ...

البته از نوع حرف زدنشون معلوم بود که شغل خانوادگیشون تو چه صنعتی هست

+تنِ لش و تنبل و مفت خور،برای اینکه زندگی انگلی شون رو توجیه کنن به بقیه فحاشی میکردن

++صرفا اینو گذاشتم تا بدونن درصد زیااادی از نسل جوان موافق استقلال هستن،درسته کار کردن سخته اما نتایجش خیلی رضایت بخشه

@45melika79 @کنکوری_خوشحال بیاین بچه ها!ببینیدچقدر این نظریه طرفدار دارهدیروز الکی اعصاب مون رو بخ ...

مرسی عزیزم که صدام کردی اره بخداااا خیلی اعصابم خراب شد دیروز بخداااا

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

@45melika79 @کنکوری_خوشحال بیاین بچه ها!ببینیدچقدر این نظریه طرفدار دارهدیروز الکی اعصاب مون رو بخ ...

ووواااییی دیدع بودی اون کاربره رو اصرار هم داشته که اره دختروقتی شاغل باشه دیگه نیاز به شوهر نداره

ووواااییی دیدع بودی اون کاربره رو اصرار هم داشته که اره دختروقتی شاغل باشه دیگه نیاز به شوهر نداره

ایناها شوهر رو به چشم کیف پول میبینن

هرچی سر این دخترا بیاد حقشونه

خودشون رو قشنگ فروختن

پناهگاه و غذا در ازای جفت گیری

من خودم شاغلم ولی تعجب می‌کنم که چرا این بحث راه افتاده رقابت که نداریم هرکی با توجه به شرایطتش مدل زندگیش رو انتخاب میکنه نه اون که شاغله به اون که خانه داره برتری داره و نه اون که خانه داره به اون که شاغل

هرکی هر جور دوست داره و لذت میبره باید زندکی کنه زشته واقعا از این الفاظ برای کسی که شاغله استفاده کنیم همون طور که زشته خانم خانه دار رو تنبل و بیکار بدونیم

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
ایناها شوهر رو به چشم کیف پول میبیننهرچی سر این دخترا بیاد حقشونهخودشون رو قشنگ فروختنپناهگاه و غذا ...

دقیقا زن هم به چشم کلفت

الانم توبه تاپیکی بحث همین کار کردن خانوماس تگت میکنم بیا اونجا

مرسی عزیزم که صدام کردی اره بخداااا خیلی اعصابم خراب شد دیروز بخداااا

قربونت عزیزم♡

کسایی که موجودیتشون به دستگاه تناسلی وابسته هست رو زیادی بزرگ کردی

اینا تنها هنرشون جفت گیری هست و برای اینکه نمیخوان بپذیرن راهشون اشتباه هست،شروع میکنن به جیغ و داد و فحاشی

من خودم شاغلم ولی تعجب می‌کنم که چرا این بحث راه افتاده رقابت که نداریم هرکی با توجه به شرایطتش مدل ...

بعضی کاربرا شروع کردن به توهین به افرادی که کار میکنن

فکر میکنن هرکسی کار میکنه،بر.ده جنسی هست

بله!هرکسی با توجه به شرایطش تصمیم میگیره

حق نداره به بقیه توهین کنه

فحاشی هم کردن

انتظار داشتن سکوت کنیم

جواب که دادیم،شروع کردن به نفرین کردن

عیییین بچه ها که کم میارن،نفرین میکنن

بعضی کاربرا شروع کردن به توهین به افرادی که کار میکننفکر میکنن هرکسی کار میکنه،بر.ده جنسی هستبله!هرک ...

آره واقعا نمیدونم چرا این بحث راه افتاد 

من خودم شاغلم ولی تعجب می‌کنم که چرا این بحث راه افتاده رقابت که نداریم هرکی با توجه به شرایطتش مدل ...

درضمن

خانه دار رو بدون کار کردن در خانه میگفتن

صرفا زن در خونه باشه

دست به سیاه و سفید نزنه

یک تاپیک دیگه بود،دختره میگفت زن نباید جهاز بیاره

نباید کار خونه کنه

نباید به بچه شیر بده

تنها کاری که از نظر این خانم،زن باید انجام بده جفت گیری هست

درضمنخانه دار رو بدون کار کردن در خانه میگفتنصرفا زن در خونه باشهدست به سیاه و سفید نزنهیک تاپیک دیگ ...

دیگه اینا زیاده رویی میکنند و حتما سنشون کمه زندگی واقعی با چیزی که تو نظرشونه از زمین تا آسمون فرق میکنه