من امروز مراجعه داشتم که تو دوران عقد در شرف طلاق بودن
علتم بچه ننه بودن پسر و دخالت های نابجا مادر دختر و هردو به این نتیجه رسیده بودن که اشتباهی هستن
این سومین کاربری من هستش دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این سومین کاربری من هستش دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
احسنتنامزدی عالیه ولی متاسفانه تو خانواده های ایرانی جا افتاده که نامزدی یعنی ازدواج!!
دوست من با یه آقای نامزد کرد و ظرف حدود سه چهار ماه مشخص شد که این آقا خیلی مشکل داره و نمیتونستن با هم تفاهم داشته باشند و خیلی راحت از هم جدا شدند ولی اگه عقد بود با توجه به شناختی که من از این آقا و خانوادهاش داشتم جز افرادی بودند که به شدت این خانم رو اذیت میکردند و ای بسا طلاقشون سالها طول میکشید