2777
2789
همه آهنگاشو دوست دارم...من عاشق خواننده های اون نسلم رضا صادقی احسان خواجه‌امیری محسن چاووشی و محسن ...

احسنت ب سلیقه زیبای شما🥰🥰🥰🥰

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم جدیده؟

سلام دخملی عزیزم والا نمیدونم ولی حس اهنگ خیلی وایب خوبی میده گوش کن حتما 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

سلام عزیزم تو اون تاپیک غذا ک تعطیل شد عکس گذاشته بودی لقمه شبیه ب پیتزا میشه دستورشو بگی ممنون ❤️

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

سلام عزیزم تو اون تاپیک غذا ک تعطیل شد عکس گذاشته بودی لقمه شبیه ب پیتزا میشه دستورشو بگی ممنون ❤️

سلام عزیزم حتما 

مواد لازم ۲ تخم مرغ با شکر هم میزنی شیر سه چهارم لیوان 

ماست ۳ چهارم لیوان  قشنگ مخلوط کن بیکینگ پودر نمک پنیر پیتزا سوسیس یا مرغ پخته دلخواهیه ذرت و آرد بریز و مخلوط کن +سبزی جعفری قشنگ مخلوط کن تا مواد ب دست نچسبه برش بزن تو روغن سرخ کن نوش جانت باشه 

تو خونه ما سرش دعواست 😅😅😅

@مومشکی۲‍ 

سلام عزیزم تاپیک بهار جون تعطیل شد اینجا برات نوشتم دستورش رو برای یه کاربر نوشتم ببین ❣️❣️❣️ببخشید دیر شد