2777
2789

دیدم شده

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار خواب دیدم عشق سابقم تو ی پارکی تو اصفهان با ی دختری هست میبینمش و میاد التماسم میکنه ک ببخشمش‌ ب دست و پام میوفته

دوماه بعد دقیقا همین اتفاق افتاد با اینکه ما خوزستانیم 

ولی متوجه شدم رفت اصفهان و ب من خیانت کرد و همون داستان تکراری

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

خیانت که نه ولی دو شب پشت سر هم با دو نفر قبلی زندگیم دیدم جایی هستیم مثلا بیرون یا ماشین داریم صحبت میکنیم خیلی آروم البته متوجه صحبت نمیشدم ولی مگه دیوونه هستم خیانت کنم بخاطر یه خواب 

نه

واای من امروز خواب دیدم از لج ی نفر رفتم ب یکی پول دادم ازدواج الکی کردم بعد دارم خرج اونو میدم

بعد دیدم عموم ک سالها پیش مرده بود 

پیر شده دوباره مرده 

بعد پسر عمومم مرد و پسرش موند من توو خواب داشتم برای اون بچه گریه میکردم

اما همزمانمم داشتم لباس عروس انتخاب میکردم 

یدونه پوشیدم گفتن ن زشتع بعدیو بپوش

تعبیرشم یعنی تغییر مسیر زندگی

بزار خوابمو بگم یکم آروم بشه نگاه کنیم من به شوهرم خیلی شک دارم و فکر نکنم دیشب بهش فکر کرده باشم چون دیشب انقدر کار داشتم فکرم درگیر بود بعد دو ساعت پیش خواب دیدم که ما خونه مامانم بودم مامانم اینا شب اینجا کار داشتن جای خونه ما می‌خواستن ازمغازه چیزی بخرن که منم گفتم خوبه دیگه تا اینجا اومدی منم برسونین خونه من کلید نیاورده بودم مجبور شدم در بزنم هرچی در زدم دیدم کسی باز نمی‌کنه بعد من گفتم شک دارم چند بار اینجوری تستش کردم برای همین حواسم بود از بالا پشت بوم چیزی نخواد فرار کنه قشنگ اونور در واستاده بودم و به همه چیز نظارت داشتم برای همین میگم دیگه خوابم فکر می‌کردم واقعیه و چون من از قبل بهش شک داشتم هم درو برام باز کرد تو سرویس بهداشتی و تو انباری و دیدم که تو انباری پیداش کردم زنه رو و دقیقاً همه چیز زنه  یادمه از شوهرمم انگار نه انگار هرچی بهش می‌گفتم مگه تو نگفتی که من با هیشکی نیستم پس این چیه انگار نه انگار بعد من گذاشتم انقدر زنا رو کتک زدم بعدش رفتم برای طلاق 

یعنی بهت خیانت کرده

آره خواب دیدم خیانت کرده این حرفا و فهمیدم ک اره داره خیانت میکنه

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

من بیش از حد بهش شک دارم ولی وقتی خودش کنارمه اصلاً همه شکام برطرفه نمی‌دونم چرا وقتی ظاهرشو نگاه می‌کنم 

ولی اونجوری تو دلم صد برابر بهش شک دارم فقط منتظرم که مدرک بتونم دستم بگیرم

بچه‌ها من خوابمو گفتم بهتون به نظرتون تبعیدش چیه یا چه حسی می‌گیرید

خوب گوشیش بردار قشنگ ریز ب ریز چک کن . کالری سطل زباله. مخاطبین پیام انیستا روبیکا. قسمت ذربین روبیکا ک اگ پاک کنه هس ک با کسی چت کرده و...