2777
2789
بعضیاش اره ولی بیشترش نه

هیچی بهش فک نکن ایشالا که بی تعبیر صدقه بده و سعی کن خوابت رو هیچ وقت به هیشکی نگی...به آب روان خوابت رو بگو تا بشوره ببر خوابت رو...حتی اگه شبش بهش فکر هم نکرده باشی باز تو ناخودآگاهت بوده چون شک داری به همسرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب گوشیش بردار قشنگ ریز ب ریز چک کن . کالری سطل زباله. مخاطبین پیام انیستا روبیکا. قسمت ذربین روبیک ...

نگاه این نه اینستا داره نه روبیکا داره نه ایتا داره هیچی اون روبیکا من براش ریختم که استفاده نمی‌کنه زمانی که گوشیش دستم بود من استفاده می‌کردم من گوشی نداشتم 

ضبط مکالمه براش گذاشتم تو گوشیش بگم دیگه یک صدا شنیدم اون یه کاری کردی که من بهش شک کردم با اون صدا فقط اونم بعد یک سال ضبط مکالمه گذاشتن اینم شانس من بود چون وقتی داشت تلفنش بوق می‌خورد داشت با دوستاش چیزی تعریف می‌کرد حواسش نبود گوشیشو قطع کنه برای همین نمی‌تونستم بشنوم

بعدش چی شد بخشیدیش یا طلاق گرفتی

بخشیدم ولی هر لحظه همیشه فک میکنم در خیانت میکنه. و خیلی آزارم میده. ولی خب نمیتونم مستقل بشم ب دلایلی

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

نگاه این نه اینستا داره نه روبیکا داره نه ایتا داره هیچی اون روبیکا من براش ریختم که استفاده نمی‌کنه ...

شما دیگ خیلی حساسی ولی یکاری کن مثلا گوشیشو بردار ببین با کیا حرف زده شمارشان بردار . و بعدا با ی سیم کارت ک کسی نداده زنگ بزنن ببین واقعا مردن یا نه. چون شوهر من گذاشته بود علی  زنگ زدم دیدم بله دختره

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

خب چه صدایی؟

چون من ضبط صدا گذاشتم تو گوشیش برای تماس‌هاش گار داشت به یه نفر زنگ می‌زد اون جواب نمی‌داد تا اون ورداره داشت با دوستش یه خاطره‌ای رو تعریف می‌کرد اصلاً حواسش نبود که گوشیو قطع کنه این شانس من بود داشت می‌گفت آره من دیروز ساندویچی بودم که یه نفرو دیدی دیدم از ساندویچی اومدم بیرون که عجب چیزی بود به زبان خودش بعد انگار رفته جلوش بهش گفته ماشالله بده بکنیم بعد اون زنه لبخند زده و اینم واستاده ببینه زنه سرشو کج می‌کنه که بره سوارش کنه که دیده زن راهشو کشیده و رفته 

و داشت تعریف می‌کرد که زنه چه چیزی بود موهاشو ریخته بود بیرون فقط یه کلاه گذاشته بود از این حرفا 

من انقدی به این اعتماد داشتم که حد نداره از همون موقع دیگه روز و شب ندارم یه شب ناگهانی اومدم خونه چیزی نبود و الانم باز تصمیمم اینه باز یک شب دیگه ناگهانی بیا م

شما دیگ خیلی حساسی ولی یکاری کن مثلا گوشیشو بردار ببین با کیا حرف زده شمارشان بردار . و بعدا با ی سی ...

خوب خیلی شماره نمیشه زنگ زد ولی به یکی شک کردم چون صحبت کردنش با اونای دیگه در مورد کار نبود در مورد یه چیز دیگه بود که با خط دیگه هم ناشناس بود زنگ زدم که اون مرد بود من حس می‌کنم با این گوشی اگه بخواد کسیو داشته باشه زنگ نمی‌زنه حسم اینه که گوشی دیگه داره یا با گوشی کسی دیگه زنگ میزنه ازم نمی‌دونم 

چون تو این یک سالی که ضبط صدا گذاشتم هیچی از این در مورد صحبت‌هاش هیچی ندیدم همش در مورد کاراش بود ولی اینم که شنیدم اتفاقی بود شت با دوستش صحبت می‌کرد از این برم داشت زنگ می‌زد برای همین تونستم صداشو بشنوم

بخشیدم ولی هر لحظه همیشه فک میکنم در خیانت میکنه. و خیلی آزارم میده. ولی خب نمیتونم مستقل بشم ب دلای ...

منم الان دقیقاً همینم از این لحاظ می‌خوام اون صدای ضبط شده رو به شوهرم بدم باز میگم نه شوهرم می‌زنه زیرش جور کنم اصلاً حس و حالم اصلاً قابل تعریف نیست وقتی میره حموم حس می‌کنم آها الان می‌خواد بری پیش یک نفر بعد یک نفر خودشو تمیز کرده با اینکه همه لباساش کثیفه 

چون من ضبط صدا گذاشتم تو گوشیش برای تماس‌هاش گار داشت به یه نفر زنگ می‌زد اون جواب نمی‌داد تا اون ور ...

خدای من واقعا وحشتناک😑😔🫠 خب به روش نیاوردی ‌؟کسی که راحت دنبال شماره دادن ممکن‌خیانت هم بکنه

خدای من واقعا وحشتناک😑😔🫠 خب به روش نیاوردی ‌؟کسی که راحت دنبال شماره دادن ممکن‌خیانت هم بکنه

نه دنبال مدرکم اگه الان بهش بگم میگه جلو دوستم یک چیزی گفتم میگه خواستم منم یک چیزی الکی بگم 

بعد این واقعاً دلش می‌خواست اگه اون دختر پا می‌داد این می‌بردش چون داشت برای دوستاشم می‌گفت آره خوبه که زن و بچه‌ام خونه نبودن

البته عزیزم میگی که هیجی از شوهرت ندیدی تا حالا شاید داشته پیش دوستاش بلوف میزده؟بعضی مردا از اینکارا میکنن

البته عزیزم میگی که هیجی از شوهرت ندیدی تا حالا شاید داشته پیش دوستاش بلوف میزده؟بعضی مردا از اینکار ...

خوب بلوف دیگه تا این حد یا مثلاً بخواد بلوف بزنه میگه آره سوارش کردم رفتم چیزشم کردم نمیاد بگه که به من پا نداد

چون رفتارهای قبلشم شکبرانگیزه چون ما اصلاً با هم دشمن بودیم چند ساله که دشمن من شده و همش میگه نمی‌خوامت برو برای همین من ضبط صدا گذاشته بودم ببینم که این کاراش از چیه حالا دیوونم که هست فقط دنبال یه مدرک بودم من بهش گفته بودم دو تا چیز خط قرمزمه یک اعتیاد یک خیانت با اینکه نشستم هر بلایی سر من درآوردی باید زندگی کردم ولی این دوتا رو ببینم بهش گفتم دیگه باهات نمی‌مونم واقعاً 

الان دارم سعی می‌کنم بتونم تا این مدرکو جور کنم یا ادمین بشم یا یه چیزی بشم واقعاً یکم درآمدم برای خودم داشته باشم