2777
2789

سلام من دهم اردیبهشت بتام ۲۴۹بود و دیروز بعد از ده روز بتام ۴۰۹بود عملا هیچ پیشرفتی نداشتم و کند پیش رفته سونو واژینالم رفتم چیزی دیده نشد

دکترم ده روز پیش گفت یه چیزایی میبینم اما دیشب چیز خاصی دیده نمیشد خیلی ضعیف،گفت بعداز۴۸ساعت بتارو تکرار کن،خونریزی یا درد ندارم،کسی بوده که بتاش کند رشد کنه یا شرایطش مثل من بوده باشه؟

نَبَخش😐بِزار یاد بِگیرَن اِشتِباه نَکُنَن😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بتا هر ۴۸ ساعت تقریبا باید دوبرابر بشه خودتون ببینید شرایط رو 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سقط خیلی زیاده عزیزم منم چن ماه پیش سقط داشتم

ای خدا 

خدا صبرت بده عزیزم ایشالا به مراد دلت برسی

منم همه چی به صبح بستگی داره باید ازمایش بدم ببینیم چی میشه

الهی الان چی؟

سه ماه گذشته

اتفاقا همین دیشب رفتم پیش دکتر 

ی سونو تخمدان دوماه قبل کردم تازه بردم نشون دادم گفت اوکی هستی اگه سه ماه از سقط میگذره اقدام کن 

در مورد سقط هم گفت بارداری پوچ بسیار زیاد شده و اصلا شاید ب امادگی بدنی تو هم ربط نداشته باشه عوامل بیرونی موثر باشه و در کل گفت جای نگرانی نیست دوباره اقدام کن

سر سقط قبلی با اینکه کلا یه ماهم بودم خیلی گریه کردم

الان ک فکرشو میکنم دیوونه بودم

تو هم سخت نگیر عزیزم اگر مشکلی پیش اومد یکی دوماه دیگه انشالله بارداری سالم رو تجربه میکنی

سه ماه گذشتهاتفاقا همین دیشب رفتم پیش دکتر ی سونو تخمدان دوماه قبل کردم تازه بردم نشون دادم گفت اوکی ...

منم دیشب جلو دکترم خیلی خودمو نگه داشتم و همش لبخند میزدم که بیش از این بهش انرژی منفی ندم چون خودشم میگفت از مشکل تو منم پنچر شدم اصلا نگران نباش خداروشکر باردارشدی اگه بتات رشد کنه و کم نشه یا متوقف نشه جای امیدواری هست خدارو چه دیدی درسته احتمالش کمه و اتفاقی نادره اما هیچی بعید نیست،طفلک منو اروم میکرد

اما وقتی رسیدم تو ماشین تا خونه فقط اشک‌میریختم،انقد عصبانی بودم با همسرمم دعوا کردم اون طفلکم هیچی نمیگفت،چیزی که حالمو بد نمیکنه اینه که همسرم میگه نگران نباش هرچی خیره درست میشه!غصه نخور! حالا فردا باز ازمایش دارم ساعتا اصلا نمیگذرن!چیزی به عنوان خارج رحمی هنوز مشخص نشده اما احتمال اینکه پوچ باشه زیاده

منم دیشب جلو دکترم خیلی خودمو نگه داشتم و همش لبخند میزدم که بیش از این بهش انرژی منفی ندم چون خودشم ...

ببین عزیزم احتمال پوچ بودن رو هم در نظر بگیر 

اینجا خیلیا رو دیدم حتی چن دفعه سقط داشتن تا اوکی شده

نمیخوام نا امیدت کنم فقط چون تجربه کردم از بس همه گفتن عدد بتا الکیه و فلان انتطار داشتم همه چی خوب پیش بره و وقتی سقط شد خیلی برام سخت بود فقط میخوام احتمالات رو هم در نظر بگیری

ولی بله خیلیا هم بودن عدد بتاشون نرمال پیش نرفته ولی بارداری سالمی داشتن

من که اینقد حالم بد بود تا سقط نشده بود به خدا هی الکی میرفتم دکتر که یه امیدی بدن ک عدد بتا چیزی رو مشخص نمیکنه

دیگه شوهرم فقط دلداری میداد

مردا بیچاره وقتی حال خانما رو میبینن اگ خودشون ناراحت باشن هم بروز نمیدن

ببین وقتی باردار شدی یعنی بدنت اماده بارداری هست در کل

انشالله دامنت سبز میشه عزیزم

اگ باز ازمایش مجدد دادی همینجا بگو