2777
2789
عنوان

بعضی ها زندگی رو بردن

533 بازدید | 28 پست

(درد و دل ) همکارم آقا هست همیشه برای زنش استوری میذاره از سوپرایزهاش برای خانومش میگه امروز هم یک استوری فوق العاده عاشقانه گذاشته بود . حقیقتا هم خوشحالم برای خانومش که زندگی رو برده هم حسرت میخورم به حال خودم با این شوهر کردنم . از صبح با خودم میگم کاش حداقل آدم ها از خوشی هاشون استوری نذارن چون شاید یکی مثل من شوهرش بلد نباشه از اینکار ها و مثل الان من فقط آه بکشه و حسرت بخوره به خدا براشون آرزو میکنم خدا عشقشون رو بیشتر کنه . ولی خوب نه دلم دوست داشتم شوهر من هم بلد بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما داخل اون زندگی نیستی ان شالله که همیشه خوب و خوش باشن ... موارد خیییلی زیادی بوده که دقیقا این مدل محبت کردنه ( جار زدن عشق و عاشقی) پستش مسائلی بودهد...حتی خیانت

یه خواهرشوهر دارم شوهرش اینقدر قربون صدقش میره همه کارت وپولاش دست خواهر شوهرمه ولی سالی یبارم بهش خیانت میکنه بعدم میگه زنه گولم زد

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚

بنظرم اکثر آقایونی که خوب تا میکنن با همسرشون،خانومهاشونم خوب بلدن زنونه گی کنن🦋

منظورم به شما نیستش استارتر عزیز،اما بعضی خانومها میخوان هر کاری دلشون میخواد انجام بدن و هرجوری دلشون میخواد باشن اما همسرشون بمیره واسشون که قطعا همچین چیزی اتفاق نمیفته !

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

حسرت نخور عزیزم

شوهر منم خیلی اهل ابراز و خوبی کردنه

ولی دریغ از اندکی خوشبختی کنارش،همش حس میکنم یه کنه چسب بهم چسبیده

واقعا ازم انرژی میگیره

بنطرم هرچی تعادلش خوبه

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍

یچیزمیگم نریزین سرم یه آقایی رودنبال میکردم چون گلخونه داره ومن مشتری ثابتش بودم هرروزحداقل یه استوری برازنش میذاره دوسال پیش شب عیدآخرین مدل گوشی آیفونواستوری کردبه عنوان عیدی به زنش منم جمله شماروبه بابام گفتموقضیه روتعریف کردم بابام گفت این زندگی اگه عالی بودنیازبه نمایش نداشت گفت منظورم همه نیستن ولی بعضی توچشم کردنایعنی دارم یه گندی رومیپوشونم گذشت ومن رفته بودم گلخونه خریداون آقام تقریبامنومیشناخت میدونست که متاهلم به من پیشنهادداده بوداونجابودکه فهمیدم حرف بابام درست بودشمام همکارتوجدی نگیر

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون