حالا هرچی علم کشف میکنه ما ربطش میدیم ب قران ولی متاسفانه اونقد ما مسلمونا تنبل شدیم ک خودمون نمیتونیم از قران چیزی برداشت و کشف کنیم
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حالا من یه چیز جالب تازه فهمیدم.تو قران در مورد فرعون گفته جسد فرعون رو سالمنگه میداریم تا آیندگان ا ...
دکتر موریس بوکای فرانسوی هست جسد فرعون رو پیدا کرد تمام کتب تاریخی و مطالعه کرد و بطور معجزه بود براش وقتی قران رو میخونه میبینه تنها قران از پیدا شدن فرعون در اینده صحبت میکنه که عبرتی بشه برای اینده و مسلمان میشه.
در ایه چهارم سوره قیامت که روز عدالت و حسابرسی هست خدا میفرمایید حتی قادرز هست از خطوط سر انگشتان هر فرد اون شخص رو به حالت اول برگردونه و امروز علم کشف کرد که اثر انگشت هر فرد مختص ب خودشه .
که در ایران و امریکا و... هیچ تفاوتی با یکدیگه سر تا سر جهان ندارن حتی قران های پیدا شده که برای ۸۰۰ سال پیش یا بیشتر هم بودن این رو ثابت میکنن در صورتی که انجیل و کتابهای اسمانی دیگه چند نسخه دارن مثل انجیل بارنابا متی و..