2777
2789

به نظرتون چجوری میتونم بهش بگم؟ 

کلا وقتی ک قصدمون جدی شد چون خودش قبلا تنها زندگی می‌کرده وسایل و اینا داشته 

بعد دیگ قرار شد من جهیزیه نبرم فقط برم وسایلو ببینم که اگر مارک دیگه ای یا ست دیگه ای خواستم خودشون بگیرن 

منم تقریبا دو هفته پیش رفتم لیست گرفتم برای نامزدم فرستادم ، من یخچال و کابینت و گاز و ماشین ظرفشویی گفتم عوض شه 

مبل ها هم میخواستم بگم پدرم گفت خودمون میگیریم 

فرش هم کلا رسم با داماده ، رنگ فرشای ایشون با مبلی که مورد پسند من بود ست نبودن وگرنه فرشاشون خوب بود 

حالا به نظرتون دستگاه رو بگم یا نه؟ 

خودم یکم خجالت میکشم ولب از اونطرف هم میگم خب خودشون گفتن هر چی لازمه بگو 

دوستان لطفا راهنمایی کنید 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو

چجوری بهش بگم؟ 

به خودش بگم یا مامانش اینا؟ 

زشت نیست به نظرت؟ 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
ب نطرم خودتون بخرید.نمدونم رسمتون چجوریه اینجا ۴ تیکه بزرگ فقط پسر میخره بقیه با دختره کم و زیادش هم ...

اخه من خودم فعلا سرکار نمیرم 

پدرم باید بگیره 

از طرفی هم برای خواهرمم اصلا رسم جهیزیه و اینا نداریم خود داماد میگیره 

چجوری بهش بگم؟ به خودش بگم یا مامانش اینا؟ زشت نیست به نظرت؟

نه زشت نیست بگو نیاز داری 

ببین نظرشون چیه پول نداشتن فشار نیار

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

خودت اگر میشد بخری بهتر بود ولی اگر نمیتونی یبار باهم برید خرید چند جا اسپرسو ساز قیمت کن ولی نخر حالا اگر خواست بخره خودش به روش میاره اگرم نخواست چند وقت دیگه که ازدواج کردید اونوقت بگو بخریم

ایشالا که خوشبخت شی ولی این کیس ها کجا پیدا میشهما هر کی از راه رسید کفت مهریه نمیدم جهاز و سیسمونی ...

فدای تو عزیزم ❤️🙏 همچنین شما ❤️

والا چی بگم 😂😂

ما کلا جهیزیه خانوادم قبول ندارن 

مهریه هم کم گرفتم من ، ولی خواهرم مهریش بیشتر بود 

سیسمونی هم که واقعا ظلمه با خانواده باشه

بهتره خودت بخری

خودم شاغل نیستم

اخه من خودم فعلا سرکار نمیرم پدرم باید بگیره از طرفی هم برای خواهرمم اصلا رسم جهیزیه و اینا نداریم خ ...

خب پس رسمتون با اقا باشه لاب لای حرفات ک مثلا برسی میکنی چی خریدی چی نخریدی یهو بگو وای فلانی اینم بخریم خوبه