2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چرا پدر شوهرم اینطوریه

180 بازدید | 8 پست

پدر شوهرم میشه داییم خدا این مردو بزنه انشالله که همیشه خدا باعث شده من حالم بد بشه همه  عالم از این بدشون میاد این آقا با مامان من فقد نه اخلاقش طوریه با همه مشکل داره اینقدر آدم کثیفی هست به زن مردم حتی میگه برهکه به زبان ما یعنی گوسفند خوشگل اینا آدم معتادی هست برا همون یه موقعه خوبه یه موقعه بد من مامان سیسمونی درست کرده برای بچم پلاستیکی که میندازم رو فرش بعد بچه رو می‌زارم روش دیگه باید اونو از پوش در بیار پلاستیکشو عوض کنم چون انگار پاره شد از اینورش در میاد این بچه منو با اون پلاستیک بغل کرده بود بعد دستشویی کرد از اینور زد بیرون بعد میگه معلوم نیست چطور پلاستیک کهنه ای رو توش زدن کثافت با چند باره که اینطور میگه درباره جهازمو سیسمونیم با این حال که مامانم بهترین چیزا رو برام خریده دستتش درد نکنه واقعا این عوضی خدا اینو بزنه یا شبش مثل یه حیوون یهو شروع به بحث شد با من منم سرم تو گوشی بود اصلا نفهمیدم چی میگه 😐خدا اینو بزنه الان آمدم خونم هنوزم دارم فکر میکنم به اون روز که خونه این بودم چطور بیارم بیرون اینا رو از سرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌منم از خانواده همسرم و همچنین پدر شوهرم خیلی تا الان حرف شنیدم، چند وقت بود یه حرفی زده بود که خیلی با شنیدنش ناراحت شده بودم، الان باز به شوهرم گفته بد کردیم دخترشون رفتیم گرفتیم، آخه یکی نیس بگه مرتیکه تو که وقتی اومدین خواستگاری من ۱۸ سالم بود و پسرت نه خونه داشت نه ماشین ، کارگر هم بود، پس منت گذاشتنت چیه، در صورتی که میموندم خونه بابام بهترین خواستگارا برام میومد چون هم دختر نجیبی بودم هم خوشگل و خوش قد و قواره بودم، هر روز بیشتر ازش بدم میاد، میسپرمش به خدا

عزیزم‌منم از خانواده همسرم و همچنین پدر شوهرم خیلی تا الان حرف شنیدم، چند وقت بود یه حرفی زده بود که ...

به خدا موندم با اینا ما چیکار کنیم با سختی و بدبختی پسرشون داریم می‌سازیم آدم نیستن فکر نمیکنن اینا رو که