2777
2789
عنوان

سرفه بچه ها تب

42 بازدید | 7 پست

سلام خانوما 

امروز شنیدم باز کرونا شدت پیدا کرده بچه هام از ۴ شنبه شروع به سرفه کردن امروز بردم دکتر گفت نه آدنا ویروسه تب بچه هام پایین نمیاد

من بدنم ضعیفه هم نگران خودمم هم بچه ها

الان که خیلی کم سرفه دارم میتونم آزیترومایسین مصرف کنم 

پیشگیری بشه؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

دخترمن از اسفنده درست وحسابی خوب نشد بردم فوق تخصص تست ریه و عکس و..نوشت که گفت ریه درگیره باز فردا باید ببرم عکس

اسپری و..داد

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرخود دارو مصرف نکن بدتر میشه هرچی دکتر داد همون

دکتر نرفتم ولی تو سینم سرفه خفیف دارم 

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
دخترمن از اسفنده درست وحسابی خوب نشد بردم فوق تخصص تست ریه و عکس و..نوشت که گفت ریه درگیره باز فردا ...

الهی خوب بشه

دختر برادر منم یه بار سرما خورده سینه ش همیشه خلط داره فعلا خوب نشده 

بچه هام یه جوری سرفه میکنن میترسن

من هم از دیروز سرفه میکنم و سینه ام درد میکنه و خلط دارم. گرمم میشه و شر شر عرق میریزم. چند دقیقه بعد از سرما میلرزم. رفتم دکتر یه شربت دیفن هیدرامین و یه ورق قرص آموکسی سیلین داد. الان درد سینه ام کمتر شده ولی آبریزش بینی شروع شده.

در آرزوی آن روز هستم که روباه با بز کوهی دوست شود و برای هم جوک تعریف کنند. و سنجاب روی شاخه درخت، حواسش پرت جوک گفتن روباه و بز کوهی شود و بلوطش به زمین بیافتد. و خرچنگ بلند بگوید، ها هاها اینها رو نگاه کنید. و همه حیوانات جنگل و ماهیان دریا به جوک گفتن روباه و بز کوهی و افتادن بلوط سنجاب بخندند. و کبوتر در حال پرواز از شدت خنده ، مدفوعش به پایین بریزد و روی سر شیر بیافتد و شیر هم با تفنگ کبوتر را بزند و حیوانات دیگر از ترس، فرار کنند.

من هم از دیروز سرفه میکنم و سینه ام درد میکنه و خلط دارم. گرمم میشه و شر شر عرق میریزم. چند دقیقه بع ...

انشالله خوب میشی جانم

انشالله خوب میشی جانم

ممنون عزیزم

در آرزوی آن روز هستم که روباه با بز کوهی دوست شود و برای هم جوک تعریف کنند. و سنجاب روی شاخه درخت، حواسش پرت جوک گفتن روباه و بز کوهی شود و بلوطش به زمین بیافتد. و خرچنگ بلند بگوید، ها هاها اینها رو نگاه کنید. و همه حیوانات جنگل و ماهیان دریا به جوک گفتن روباه و بز کوهی و افتادن بلوط سنجاب بخندند. و کبوتر در حال پرواز از شدت خنده ، مدفوعش به پایین بریزد و روی سر شیر بیافتد و شیر هم با تفنگ کبوتر را بزند و حیوانات دیگر از ترس، فرار کنند.