2777
2789
از شما وزنش خوبه از من 5کیلوعه چجوری بهش قرص میدین دستورش چجوریه؟ اخه دکترمیبرمس اصلا این قرصو تجویز ...

بیین این قرص ۲۰ داره و ۴۰

اگه ۲۰ پیدا کردی نصفش رو با کمی آب جوشیده سرد شده حل کن ناشتا بخوره  تا ۲۰ دقیقه هم شیر نخوره بعد یک هفته خیلیییی بهتر میشه 

نزار اسید معده اذیتش کنه

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

اینارو‌ول کن من راجب رفلاکس خیلی تجربه دارم پسر اولمم با نکسیوم خوب شد جفت پسرای خواهرمم با نکسیوم ی ...

واسه وزنش چیکارکنم یه هفته رفته بود تو چهارماه 5کیلو بود هرکی میبینش میگه چقد. ریزه کچولوعه شیرخودمو میخورن  دلم کیخاد وزنش بیشتر بشه شیرخشک هم نمیخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازکجا پیداکنم این قرصو فقط داروخانه ها دارن؟

چه شهری هستید؟من حتی خودمونو بارداری انقدر معده درد اذیتم کرد ک آندوسکوپی کرم بعد نکسیوم خوردم سه روز بعد خوب شدم

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

اول بگو شیر مادر میخوره یا شیرخشک

تا دوماهگی شیر مادر هم شیرخشک دیگه شیرخشکو پس زد فقط شیرخودمو میخوره وقتی سه ماهو 5روزش یود وزنش 5کیلو بود ولی به بچه دوماهه میخوره دیروز رفتم مهمونی بخدا هرکی میدیدش میگفت چقد ریزه این که هنوز همونجور مونده خدالعنت کنه اطرافیانمو نزاشتن بهش شیرخشک بدم 😭میترسم شبو روز ندارم میترسم بزرگ هم شد ریز یمونه هر روز دارم غصه کوچولویشو میخورم 

میدونم که شیرمادر خیلی خوبه ولی وزن بچه من کمه باشیر خودم بالا نمیرع زیاد بخدا اگه بچم موقعه تولد وزنش زیاد بود هیچ وقت حتی یه قطره شیرخشک هم بهش نمیدادم

بنظرتون بخوام الان بهش بدم میگیره؟

اگه کرمانی ببر پیش دکتر فاطمه سبزواری بهترین دکتره خوش اخلاق و باسواد فوق تخصص نوزادان هست عالیع ببرش اونجا خوب میشه نوبتاش یکم دیر هست شماره منشیش میدم بهت زنگ بزن نوبت ازش بگیر عالیه عالی