2777
2789
وااا خدا نکنه!من بچه ام ی مشکلی داشت صدتا دکتر تهران بردم نمیفهمیدن ی دکتر نتی گرفتم از کرمان بود با ...

اسم دکتری که نتی باهاش حرف زدین چی بود؟ اخه چقدر بردم همشون دارو ها الکی میدن یا هیچی نمیدن واقعا خستم خودم بدرک بچم گناهه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته کم سختی نکشیدم اون از حاملگیم که همش بیمارستان بستری اخرشم یه ماه زودتر اومد با وزن دوکیاو ...

بخدا منم بدتر گذروندم ولی چاره ای نیست آستانه صبرتو ببر بالا که این دوره رو بگذرونی بخدا بچه بزرگ کردن هردورش یه چالشه سخت بگیری سخت میگذره 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
اسم دکتری که نتی باهاش حرف زدین چی بود؟ اخه چقدر بردم همشون دارو ها الکی میدن یا هیچی نمیدن واقعا خس ...

متخصص کلیه بود

ببر طب سنتی. الان غذا خور هست شاید چیزی بده رفع بشه

دختر من از سه چهارسالگی تا شش سالگی شب تا میخوابید رفلاکس میشد اونقد دکتر بردم یکی بلاخره مشکلش رو متوجه شد

بعضی دردها درمانش رو  از سادگی دکترا نمیدونن

دکترم متوجه نشد اونقد سرچ کن تا راهشو پیدا کنی

خیلی سخته کم سختی نکشیدم اون از حاملگیم که همش بیمارستان بستری اخرشم یه ماه زودتر اومد با وزن دوکیاو ...

منم‌تو ۳۵ هفته زایمان کردم پسرم رفلاکس داره فردا میشه ۴ ماهش

قرص نکسیوم براش بگیر خیلیییییییییی بهتر میشه من پسرم بالا نمیاره البته میاورد ک با قرص کنترل شد اما بیشتر از ۶۰ سی سی شیر نمیخوره وزنشم ۲۲۰۰ بود الان ۷ کیلو شده

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

منم‌تو ۳۵ هفته زایمان کردم پسرم رفلاکس داره فردا میشه ۴ ماهشقرص نکسیوم براش بگیر خیلیییییییییی بهتر ...

از شما وزنش خوبه از من 5کیلوعه چجوری بهش قرص میدین دستورش چجوریه؟ اخه دکترمیبرمس اصلا این قرصو تجویز نمیکنن 

از کجا این قرصو میگیرن میگن کم پیدامیشه

نمیدونم طب سنتی کرمان کجا ببرمش اخه زیاد با طب سنتی سرکار نداشتم

اینارو‌ول کن من راجب رفلاکس خیلی تجربه دارم پسر اولمم با نکسیوم خوب شد جفت پسرای خواهرمم با نکسیوم یکم سخت گیر میاد اما پیدا میشه

بزن ببین چقدر بچه هاشون با نکسیوم خوب شدن

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

اینارو‌ول کن من راجب رفلاکس خیلی تجربه دارم پسر اولمم با نکسیوم خوب شد جفت پسرای خواهرمم با نکسیوم ی ...

اره خیلی درموردش شنیدم ولی دکترا براش تجویز نکرد نمیدونم چقدر بهش بدم ذستورشو نمیدونم خودمم ترسیدم برم براش بگیرم اخه نمیدونم چه دوزی بهش بدم که خطر نداشته باشه چیکارکنم الان؟