2777
2789

انگار که رو‌خوابش حساس باشه همش نق همش گریه همش اذیت کی این روزا تموم میشن 😭😭😭😭 صدتا دکتر بردم ولی هیچییی😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جای خوابشو شیب دار کن. شیر که میدی تا نیم ساعت یا بیشتر عمودی بگیرش تو بغلت آروغشو حتما بگیر. شربت پنتوپرازول هم خوبه. من این کارا رو میکردم برای دخترم

ولی میدونم خیلی سخته. من خودم خیلی زجر کشیدم از ۵ماهگی غذای کمکیشو شروع کردم شکرخدا دیگه تموم شد کم کم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

خوب میشه نگران نباش همه این پروسه رو گذروندیم میدونم سختته خسته ای ولی چاره ای نیست صبوری کن پسر من تا ۹ ماهگی رفلاکس داشت ولی بعدش خوب شد انشالله که بچه شما زودتر خوب شه 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
آتیش بگیره کرمان همه دکتراش مزخرفنننن 😭نمیدونم کدوم دکتر گوارش اینجا خوبه

به پیج 

me.allergy 

پیام بده دایرکت راهنماییت میکنه

همه ماجرایی ک بچشون رفلاکس با الرزی داره بااین خانم درارتباط هستن

جای خوابشو شیب دار کن. شیر که میدی تا نیم ساعت یا بیشتر عمودی بگیرش تو بغلت آروغشو حتما بگیر. شربت پ ...

نمیزاره این کارارو کنم اگه بخوام عمودی نگهش دارم سریع بیدارمیشه باز روز از نو روزی هم از نو😭 غذاشو شروع کردین تا چند وقت بعدش کامل اوکی شد؟

وااا خدا نکنه!

من بچه ام ی مشکلی داشت صدتا دکتر تهران بردم نمیفهمیدن ی دکتر نتی گرفتم از کرمان بود با یه راهنمایی کوچیک بدون نسخه خوبه خوب شد

شما هم اونقدر دکتر باید ببری تا مشکل رو متوجه بشن. ی طب سنتی برو شاید تغذیه خودت اگر شیر مادر میخوره مشکلی داره یا باد گلوش رو خوب نمیگیری یا ی چیزی خودش بخوره خوب میشه. رفلاکس بخاطر اسید زیاد معده اس. حتما خوب میشه. خودشم اذیت میشه طفلی 

خوب میشه نگران نباش همه این پروسه رو گذروندیم میدونم سختته خسته ای ولی چاره ای نیست صبوری کن پسر من ...

خیلی سخته کم سختی نکشیدم اون از حاملگیم که همش بیمارستان بستری اخرشم یه ماه زودتر اومد با وزن دوکیاو نمیدونم غصه کم وزنبشو بخورم یا رفلاکسشو یاااا......

یه سر ببرش شیراز دکتر حقیقت من اون زمان پسرم بردیه دوره سه ماه دارو بهش داد خوب شد تا ارومیش البته تا زمانی که راه افتاد داشت رفلاکس