2777
2789
عنوان

برای دلداری بقیه به بابای من گفتن ذلیل

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 56 پست

چقد بیشعور نفهم بی فرهنگ حتما گله کن الکی نگذر که گستاخ تر بشه بگو بابام پاک پاک از دنیارفت حدیثگ امام صادقه میگه مومن اگه گناهی داشته باشه خداوند به بلا دچارش میکنه تا پاک بشه ودرحالت پاکی پروردگارو ملاقات کنه اما کافر و گناه کار و صحیح وسالم میذاره رزقشم زیاد میکنه تا وقتی رفت اون دنیا هیچ حسنه ای نداشته باشه و مستقیم وارد جهنم شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحالت که فرزند شهیدی عزیزززززم ناراحت نشو من میدونم منظور ندارن باور کن یعنی دلشون سوخت که بابات ...

بابام دلسوزی نمیخواد خدا لطف بهش کرد😭

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بله زن بشدت خبیثی هست اوایل ازدواج هم چندبار گفت تو خوشگل نیستی جوابشو دادم دست بردار نبود دوماه بعد ...

چقدر بد ذات ....خدا اینجور آدمارو همیشه سرگرم خودشون کنه جوری که وقت نکنن به زندگی بقیه نگاه بندازن

چقدر بد ذات ....خدا اینجور آدمارو همیشه سرگرم خودشون کنه جوری که وقت نکنن به زندگی بقیه نگاه بندازن

اینقدر دلیل و خوار شده پسرش چاقو برداشته بود تیکه تیکه ش کنه دخترش با لگد زد به کمرش آدم بی چاک دهنی هست ۴۵ سالشه پسرش ۲۲ دخترش ۱۷ هیچکس چشم دیدنش رو نداره

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

چون مظلومیم به خودشون اجازه میدن اینارو بگن دیگه من جوابی به ذهنم نرسید کاملا شوک شدم

حق داری منم تو همچین موقعیتی جوابی به ذهنم نمیرسید ولی به نظرم سر فرصت برو بهش بگو تو همه جای دنیا کسانی که در راه میهنشون جونشونو گذاشتن عزتمند ترینن ادمها هستن نه ذلیل تمام دنیا براشون احترام خیلی زیادی قایلند حرف شما توهین بزرگی بود دربرابر خدا باید جوابگو باشید 

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
من چی بگم که جاریم اینقدر ذوق زده شده بود که پدرم ضربه مغزی شد با خوشحالی اوند تو روم گفت بابات ورپر ...

زن بابای همسرم 

بعد فوت برادر ۲۱ساله م 

چند روز بعد مراسم اومد 

با منو مادرم هم سلام نکرد 

دلمون شکست 

با ذوق نشسته بود 

مادرم کباب شد 

با لبخند می‌گفت تسبیحی بدید بهم 

مادرم که دلش خون بود گفتش بعد چند روز اومدی 

با منو دخترم هم سلام نکردی جلو اقوام 

اینطور هم خودتو خوشحال نشون میدی؟

پا شد هرررررچی تونست بار همه کرد 

همه فقط نگاه میکردن 

در اومد گفت من نفرین کردم جوونت بمیره 

من از حال رفتم

دیدم زیر سرم هستم دیگه 

رفته بود به همه گفته بود رفتم با احترام خونشون 

بیرونم کردن ،کتکم زدن......و.............

کل روزای خوشم رو که عذاب کرده برام هییییچ 

داغ برادرم رو هم چندین برابر کرد با کارش

اینقدر دلیل و خوار شده پسرش چاقو برداشته بود تیکه تیکه ش کنه دخترش با لگد زد به کمرش آدم بی چاک دهنی ...

هی .... چقدر بد که خودمون باعث میشیم همچین روزایی رو ببینیم تازه اونم نمیفهمیم از کجا داریم میخوریم ...کاش همشون درست بشن .واقعا بااین سن دیگه آخه بشین درست زندگیتو کن

زن بابای همسرم بعد فوت برادر ۲۱ساله م چند روز بعد مراسم اومد با منو مادرم هم سلام نکرد دلمون شکست با ...

خدا لعنتش کنه زن بابا که عددی نیست بخدا اید میگرفتینش زیر باد کتک 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

پUOTE=381707315]زن بابای همسرم  بعد فوت برادر ۲۱ساله م  چند روز بعد مراسم اومد  با منو مادرم هم سل ...[/QUOTE]

خدا رحمت کنه برادرت  رو  ولی نباید میداشتیر مفت دربره

من

زن بابای همسرم بعد فوت برادر ۲۱ساله م چند روز بعد مراسم اومد با منو مادرم هم سلام نکرد دلمون شکست با ...

یاالله 

چه آدمای ترسناکی وجوددارند 

خدا برادرتو رحمت کنه عزیزم 

اروم نیستم...چون جلوی جمع اینو گفت چون خیلی بابام رنج کشید وما رنج کشیدیم اما ادم بدی نبود که حدا بخ ...

حتما همین طوره عزیزم قطعا پدرتون مرد شریف و بزرگواری بودن وهستن بهت حق میدم ناراحت بشی 

بابای منم فدت شده اعصابم ریخت به هم یکی تو بیمارستان یه حرفی زد بابام هنوز کما بود یادم میوفته قلبم می پوکه ب خدا منتظرم ببینم چطور میمیره بابام پاک و شریف بود حامی چندین نیازمند اون مردک اما یه نزول خور... با چند تا خلاف دیگه....هیچ وقت چشم دیدن بابامو نداشت الان هر جا می بینمش با همه احوال پرسی می کنم از اون عوضی رد میشم همه هم میبینن حق ندارن چیزی بگن میدونن ازش متنفرم

🌸تو مگو همه به جَنگند و  ز صلح من چه آید؟🌸تو یکی نِه ای هزاری تو چراغ خود بر افروز🌸

خدا با جوونای کربلا و حضرت قاسم و علی اکبر همنشینش کنه و دلتون رو خود خانم رقیه آروم کنه 

یه لحظه توپست اول حتی نتونستم واژه تسلیت بنویسم براتون عزیزکم .

دیگه غم نبینید