2777
2789
عنوان

برای دلداری بقیه به بابای من گفتن ذلیل

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 56 پست

من چی بگم که جاریم اینقدر ذوق زده شده بود که پدرم ضربه مغزی شد با خوشحالی اوند تو روم گفت بابات ورپرید در خونه بابات بسته شد!!!

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظور نداشتن عزیزم یعنی میگن اذیت شد خودش معنای بدی نداره

میگه ذلیل شد 

بعد بابای منو چیکار دارن اصلا 

پدر من شهید شد باید ارزو کنن به اون جایگاه برسن واقعا 🥺

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

دیگه هرکی طرز فکر خودش رو داره متاسفانه 

چیزی از ارزش های پدر مرحوم شما کم نمیشه 

.

یه بنده خدا بعد فوت برادرم جلو همه گفت خدایا این جوون چرا بردی؟

خب این پیرمرد رو میبردی(منظورش پدرم بود که زبونبسته سرحال هم هست بدون بیماری)

پدرم خجالت شد تو جمع 

دلم سوخت براش 

قلبشون پراز رنج بوده و نادونی کردن امیدوارم قلبت آروم بگیره و بدونی منظورشون بد نبوده و از درد پدر ...

اروم نیستم...

چون جلوی جمع اینو گفت 

چون خیلی بابام رنج کشید وما رنج کشیدیم اما ادم بدی نبود که حدا بخواد ذلیلش کنه

خدا دوسش داشت 🥺

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

عزيز دلم …..خدا رحمت كنه پدرتونو ،ببين اينجور مواقع طرف ميخواد خانواده تازه درگذشته رو تسلي بده ولي شعور كافي براي يافتن كلمات نداره ،خودتو ناراحت نكن (كه البته صد در صد حق داري)فقط بزار به حساب درك و شعور پايين طرف

واقعا باخوشحالی؟؟؟؟؟ انقدر بدجنس

بله زن بشدت خبیثی هست اوایل ازدواج هم چندبار گفت تو خوشگل نیستی جوابشو دادم دست بردار نبود دوماه بعد میگفت تو برادر شوهرم دزدیدی ازم و..‌

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

دیگه هرکی طرز فکر خودش رو داره متاسفانه چیزی از ارزش های پدر مرحوم شما کم نمیشه .یه بنده خدا بعد فوت ...

میگفتی اگه واقعا دلت سوخته از خودت مایه بذار 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
خوش به حالتون این چیزا رو می‌بینیدومیشنوید فقط ناراحت میشید من بودم پارش میکردم

چون مظلومیم به خودشون اجازه میدن اینارو بگن دیگه 

من جوابی به ذهنم نرسید کاملا شوک شدم

میگه ذلیل شد بعد بابای منو چیکار دارن اصلا پدر من شهید شد باید ارزو کنن به اون جایگاه برسن واقعا 🥺

خوش بحالت که فرزند شهیدی عزیزززززم ناراحت نشو من میدونم منظور ندارن باور کن یعنی دلشون سوخت که بابات اذیت بود

اروم نیستم...چون جلوی جمع اینو گفت چون خیلی بابام رنج کشید وما رنج کشیدیم اما ادم بدی نبود که حدا بخ ...

ذلیل شدن رو از معنای بد نگفتن همون منظورشون تو رنج و بیماری بوده عزیزم .

به قلبت صبر  بده اگر تونستی به خودشون بگین که حرفشون شمارواذیت کرده .مطمن باشید همه از خوبی پدر شما آگاهن و این ذلیل شدن رو بر مبنای بد بودن نگفتن .فقط ناخواسته باعث رنجشتون شدن .