2777
2789
عنوان

بالای خونه پدریم بسازم

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 33 پست

شما پولی واسه زمین نمیدی که ،فقط پول ساختش رو میدی اگه بخوایم عادلانه قضاوت کنیم این‌جوری حق داداشات ضایع میشه مگر پدرت برا اونا هم سهمی گذاشته باشه

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم   طلا داشتم  بعدش اومد ی خونه با ی سرویس بهداشتی  تو حياط  خونه پدرم درست کردم  اون زمان  چند سال جلوتر  ۵۰ میلیون خرج کردم یعنی نزدیک ب ۵۰ میلیون  بعدش چوم قراره ی روز از این خونه کلا برم بابام  ب برادرام  گفت  پول خواهرتون  رو بدید ی برادرم خیلی حرص وطمع خونه رو داره   بعد قشنگ  گفت کسی  ب من پولی نداده ک من بخوام بدم دوما اون داره  اینجا زندگی میکنه پس داخل کرایه اش حساب  میشه درحالی ک خودش ۱۶ سال هست تو همون حياط ی اتاق بزرگ بسته  تقی ب توقی میگه مال منه خودم بستمش  چون مادرم خیلی دوستش داره بچه ایم نداره   داره  باخودش خونه درسته میکنی الحمدلله ندارم نیست میگه  خونه هامو درست میکنم میدم دست مستاجر یعنی از اینجا نمیرم  دیگه کسی چیزی نمیگع 

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
خب این حق منم هست من الان با این خونه کاری ندارم میخوام بالاش بسازم میگم موقع تقسیم ارث از پایین به ...

ببین اگه تفکیک سند کنی 

بالا برای شما میشه 

ولی خب شما وقتی داری رو سقف پدرت خونه میسازی

از سقف بعنوان زمین استفاده کردی

بعدها شاید موقع حساب کتاب اینو ازتون کم کنن

مگر اینکه سقفو بخری

بالا کامل برای شما میشه 

پایین هم حق تون محفوظه

اگه بنویسه بتونم سند بگیرم از پایین بهم ارث میرسه ؟

ببین فکر نکنم 

می دونی ما یه فامیل داشتیم دقیقا اومد بالای خونه باباش یه واحد ساخت بعد پدرش که فوت کرد اون دو تا برادر می خواستم خونه رو بفروشن اما اون میگفت خونه من که مستقل هست و جدا هست و اینا بعد خب هیچ مشتری قبول نمی کرد که خونه رو اینجوری بخره چون هم چند سندی میشد هم اینکه خیلی گیر و دار داشت خلاصه تهش مجبور شد بفروشن و ارثش و برداره 

شما هم فکر کنم اگر بحث پروانه ساخت و اینا باشه بتونی سند بگیری و ساخت ساز انجام بدی بشه و سند خونه جدا. از خونه پدرتون به اسمت بخوره بعدا از خونه پدری هم ارث ببری اما فکر کنم اگر پروانه ساخت بگیری باید پول اون زمین هم حساب بشه 

بازم اینا رو تجربی دیدم وگرنه دقیق حقوقی نمی دونم و به نظرم اگر قراره پول خرج کنی یه مشاور حقوقی برو که خیالت راحت باشه و پیش خودت هم نگی که مثلا بابامه یا داداشمه و اعتماد دارم و اینا ، خیلی جدی برو کارات و از نظر حقوقی اوکی کن

نظر پدرتون بپرسو اینکه پدرت بزرگواریشو نشون دادهمن بودم دیگه همچین کاری نمی‌کردم چون بسیار لطف به شو ...

محبت بابام که سرجاش هست دست بوسش هم هستم از اونجایی که تک دخترم دوتا داداشم حس حسادتون تمومی نداره مبخوام یه واحد بسازم روی این خونه که بعد انتقالی شوهرم هر از گاهی که میام شهر خودم خونه از خودم داشته باشم من از اینجا برم دیگه برادرم خونه رو از ما میگیره اون مجرده خونه رو کرده بود پاتوق رفیق بازی و کار خلاف  من اینجارو سرسامان دادم دوباره از نو ازش خونه در آمد بهش هم گفتم هر زمان ازدواج کردی خونه رو بهت تحویل میدم تو هم مثل من از این خونه درکنار همسرت استفاده کن 

محبت بابام که سرجاش هست دست بوسش هم هستم از اونجایی که تک دخترم دوتا داداشم حس حسادتون تمومی نداره م ...

چی بگم والا

با این اخلاق های داداشتون فردا روز باعث اختلاف بین شما و شوهرتون نشه

یعنی فکر ساختن رو دوربریزم

دقیقا   ب جاش  پولتو ی جا سرمایه گذاری  کن این تجربه من بود  حالا شما بهتر میدونی  حتی پدرومادر موافقت کردن ک بریم دفتر اسناد رسمی ک   تا موقعی ک اینجا  زندگی میکنم اشکالی  نداره  ولی بعدا علاوه بر سهمم پولمو بیارن بدن  ولی نمیدونم چرا انجام ندادم میدونم پولمم برنمیگرده   الان دیگع پنجاه تومن واقعا  ارزشی نداره

شما پولی واسه زمین نمیدی که ،فقط پول ساختش رو میدی اگه بخوایم عادلانه قضاوت کنیم این‌جوری حق داداشات ...

این خونه ای که الان داخلش ساکن هستم برادرم به ما نمیداد بابام برای این که دهنش رو ببنده چون خونه همکف حیاط دار هست یک گوشه ازش جدا کرد به حالت سوییتی با ورودی جدا داد به اون برادرم که دست از سر این خونه برداره بزاره ما بیاییم بااینکه الان کنار ما تو واحد جدای خودش هست هنوز میگه نه این خونه برای تو نیست تو از این خونه هیچ حقی نمیبری ما مجردیم حقمونه 

دقیقا ب جاش پولتو ی جا سرمایه گذاری کن این تجربه من بود حالا شما بهتر میدونی حتی پدرومادر مواف ...

متوجه منظورتون نمیشم یعنی علاوه بر سهم ارث اون هزینه ای که برای ساخت شده برای واحد بالا باید بدن؟

متوجه منظورتون نمیشم یعنی علاوه بر سهم ارث اون هزینه ای که برای ساخت شده برای واحد بالا باید بدن؟

بله پدر ومادرم گفتن  بچه ها ی دیگع  خرجی اندازه تو نکردن   موقع فروش خونه هم سهمتو بدن هم پولتو  ک خرج خونه کردی 

ببین اگه تفکیک سند کنی بالا برای شما میشه ولی خب شما وقتی داری رو سقف پدرت خونه میسازیاز سقف بعنوان ...

بالا رو سقف رو چطوری بخرم قیمتش چطوری مشخص میشه اخه پدرم از من که پولی نمیگیره اگه همینجوری بنویسه قبول نیست میخوام ؟

اخه بالارو که خودم میسازم با زحمت خودم خونه پایین هم بنظر من حقمه  ازش سهم ببرم