2777
2789
عنوان

چرا دماغ دخترم اینجوری شده

360 بازدید | 12 پست

سلام .حدود دوهفته پیش علائم سرماخوردگی داشت بردمش دکتر دارو داد یک دوره کامل هم آنتی بیوتیک خورد الان‌دیگه هیچ علامت سرماخوردگی نداره جز اینکه دماغش همچنان شدید ابریزش داره و وقت خواب کیپ میشه به نظرتون حساسیت فصلی نیست؟آخه همیشه وقتی سرما میخورد بعداز مصرف آنتی بیوتیک دیگه کیپی دماغ و آبریزششم قطع میشد میگم شاید اصلا ازسرماخوردگی نیست حساسیت فصلی داره تجربه ای ندارین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من از عید اینطوریه دو بار دکتر بردم یه روز خوبه یه روز آبریزش داره

وای خیلی بده دکتر به شما چی گفت از سرماخوردگیه؟آخه دختر من هیچ علایمی از سرماخوردگی نداره به جز آبریزش معذرت میخوام آب دماغشم کاملا شفاف اصلا عفونت نیست

وای خیلی بده دکتر به شما چی گفت از سرماخوردگیه؟آخه دختر من هیچ علایمی از سرماخوردگی نداره به جز آبری ...

اره گفت سرماخورده یه کوچولو هم حالت اسم گرفته آخه خیلی سرفه هم میکنه. شفاف باشه پس عفونت نداره حتما حساسیت به بهاره

قند روزای تلخ منی دخترم

اره گفت سرماخورده یه کوچولو هم حالت اسم گرفته آخه خیلی سرفه هم میکنه. شفاف باشه پس عفونت نداره حتما ...

نه دختر من سرف نمیکنه اصلا .کلا هیچ علائمی نداره چون آبریزش شفاف و کیپ شدن دماغش