2777
2789

چه چالشی ؟ 

شاید بتونیم باهم همراه باشیم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چالش عادت سازیه عزیزم

میتونیم یه برنامه گروه دونفره بزنیم و همراه هم باشیم؟

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

میتونیم یه برنامه گروه دونفره بزنیم و همراه هم باشیم؟

اره حتما ، من با چند تا از بچه ها یه گروه زدم ولی خیلی مصمم نیستن و هنوز گزارش کار نفرستادن 🤦🏻‍♀️

عادات هایی که میخوای ایجاد کنی رو بگو بهم اول 

اره حتما ، من با چند تا از بچه ها یه گروه زدم ولی خیلی مصمم نیستن و هنوز گزارش کار نفرستادن 🤦🏻‍♀️ع ...

من خیلی مصمم هستم رو این موضوع 

هدف منم عادت سازی ژورنال نویسی و یوگا و شکرگزاری و سحرخیزی و استفاده ی کم از گوشی و اینایت

من خیلی مصمم هستم رو این موضوع هدف منم عادت سازی ژورنال نویسی و یوگا و شکرگزاری و سحرخیزی و استفاده ...

اون گروه رو حذف کردم 😒 اینقدر براشون توضیح دادم از کارایی که قراره بکنیم کلی وقت گذاشتم اون متن هارو نوشتم به مغزم فشار آوردم تا به بهترین شکل توضیح بدم و منظورمو بفهمن 

انگار نه انگار زورشون مباد ری اَکشنی نشون بدن هیچی هم گزارش کار نفرستادن دیشب 

با اینکه سی و خورده ای ممبر جمع کرده بودم ولی دیلیت کردمش 

اون گروه رو حذف کردم 😒 اینقدر براشون توضیح دادم از کارایی که قراره بکنیم کلی وقت گذاشتم اون متن هار ...

بیا خودمون دوتا باشیم اعصابمونم راحتتره . تو کدوم برنامه گروه میزنی؟

میای همینجا با هم در ارتباط باشیم ؟

من اینجا کم میام

چندباری اومدم واسه جلسه دوم چرا تاپبکشو نمیزنی گلی؟

می‌زارم تگ ت میکنم امشب حتما 

فردا یه امتحان خیلی سخت دارم مشغول اون بودم چند تا از عادت هامو هنوز انجام ندادم 

مرسی ازت 🫂☺️

می‌زارم تگ ت میکنم امشب حتما فردا یه امتحان خیلی سخت دارم مشغول اون بودم چند تا از عادت هامو هنوز ان ...

قربونت برم 

موفق. باشی توی. امتحانت❤️

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه