هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و باشکوه بود که با تاج و لباسهای فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب میشد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖
هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و باشکوه بود که با تاج و لباسهای فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب میشد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مهربون و احساساتی هستید گریه میکنید زیاد اجتماعی نیستید با کسی خیلی حرف نمیزند مگه اینکه خوشتون بیاد ازش شوخ طبع و با سیاست هستید اینکه زود دل گیر و ناراحت میشید آدم حساسی هستید شخصی که باهاتون حرف میزنه باید مراقب حرف هاش باشه صبور و دلسوز و وفادار هستید درسته؟
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم
خوب بگوجوادتنهاست یا نه؟ چیزی بین جواد و آیدا بوده اگر بوده جدی بوده؟
درست گفتم؟
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم
خوب بگوجوادتنهاست یا نه؟ چیزی بین جواد و آیدا بوده اگر بوده جدی بوده؟
نه
احساس میکنم بوده ولی از طرف آیدا
گفتم ک...اون آقا دوست داره تنهاست... ولی ازدواجت با فرد دیگه ای هست
جواد دوستم داره
همسایه مون بیشتر باهام لاس میزنه شروع رابطه با جواد دارم ؟
با پسری به نام میومدم دوستم ولی مرد من نیست خیلی دوستم داره ولی من حساب جدی روش نمیکنم