2777
2789

دوساله عقدیم مامانش خیلی دخالت میکنه تو‌زندگیم‌شوهرمو‌یسره پر میکنه میندازه به جون‌من

شوهرم ادم بی عرضه ایه اصلن بلد نیس پیشرفت مالی بکنه ازهمه دوربریاش عقب مونده بچه ننس 

چن‌ماهه قهریم شوهرم ن میاد تکلیف روشن کنه ن هیچی منم دیگ‌درخواست طلاق دادم ببینم چی میشه :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کارو کردی، چون اگه الان طلاق نگیری چندسال بعد با دو سه تا بچه مثل خاله ی من به ته خط میرسی 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

قطعا جدا شو که مرده بچه ننه بی عرضه هیچ وقت درست نمیشه فقط عمرت میره

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

من معتقدم ادم وقتی با یکی ازدواج میکنه باید به رشد فردی. هم در کنار اون برسه ،شما کنار این اقا که نه عرضه داره نه قدرت و اراده تصمیم گیری چطور دو سال تحمل کردید؟

ازدواجتون سنتی بوده یا مدرن؟قبل از عقد متوجه رفتاری نشدید؟

بهترین کارو کردی اصلا پشیمون نشو تا تهش برو

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

چرا همتون گفتید طلاق بگیرید چرا یکی نگفت شاید پسره هم حق داشته باشه یک طرفه قضاوت نکنید دنیا دار مکا ...

حق داره تلاش برای پیشرفت نکنه

حق داره بچه ننه تشریف داره!!!