2777
2789
عنوان

نامزدمو‌دوس دارم‌ولی درخواست طلاق دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 42 پست

دوست نداشت ؟ برات خرج نمیکرد ؟ باهاش اولش حرف میزدی برای اخرین بار بهش فرصت میدادی که اینکارشو که با حرف مادرشه رو بذاره کنار اگه درست نمیشد جدا میشدی

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍  کاربری دستِ یه ملته 🙂

چند سالته؟؟مهریه چقدره؟؟رابطه با دخول داشتید؟؟؟

یک سوال هایی میپرسید ادم خجالت میکشه

مورد آخر رو

خب که چی 

چی میخواد بشه؟فک کن داشت

راهکارت چیه؟خودشو بدبخت کنه چون ک داشت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معتقدم ادم وقتی با یکی ازدواج میکنه باید به رشد فردی. هم در کنار اون برسه ،شما کنار این اقا که نه ...

از کجا میدونی این جور با قاطعیت براخودت یه تومار نوشتی قضاوت نکن هیج موقع شاید حق با پسره هستش شاید مشکل از دختره اس .شما حرفای نامزد این بنده خدا رو مگر گوش کردی که اینجور داری نسخه میپیچی... فقط خدا میدونه 

یک سوال هایی میپرسید ادم خجالت میکشهمورد آخر روخب که چی چی میخواد بشه؟فک کن داشتراهکارت چیه؟خودشو بد ...

وووووی وووی ووووی 

نخوریمون حالا 

پسر هستم. متولد ۱۳۸۱. اگر لیاقت داشته باشم یه دختر خوب وارد زندگیم میشه.

از کجا میدونی این جور با قاطعیت براخودت یه تومار نوشتی قضاوت نکن هیج موقع شاید حق با پسره هستش شاید ...

منم قضاوت نکردم اینجا جلسه دادگاه نیست ما هم قاضی نیستیم که حرفای طرفین رو بشنویم و قضاوت کنیم ،هر نظری اینجا داده میشه صرفا جنبه دلداری داره ،بعدم توماری که نوشتم هم فقط دیدگاه خودم نسبت به ازدواجه قصد تحمیلش به کسی رو هم ندارم 

چرا همتون گفتید طلاق بگیرید چرا یکی نگفت شاید پسره هم حق داشته باشه یک طرفه قضاوت نکنید دنیا دار مکا ...

پسر بچه ننه هیچ حقی نداره 

الکی ماله کشی نکنین

ولی خوشم میاد برعکس خانما که همیشه در حال خالی کردن پشت هم و بهم پریدنن پسرا ندیده نشناخته پشتیبان هم میشن🤣