2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.شما بچتون جهشی دوم به چهارم خوند؟میشه درموردش راهنماییم کنید.سخت نبود.تونست موفق بشه ؟

سلام عزیزم نه متاسفانه نتونست امتیاز آزمون هوش رو به دست بیاره

البته خودم هم بلد نبودم و نمیدونستم باهاش چ چیزهایی تمرین کنم

وگرنه هنوز هم از هم کلاسی هاش خیلی جلوتره و سطحش بالاتره

سلام عزیزم نه متاسفانه نتونست امتیاز آزمون هوش رو به دست بیارهالبته خودم هم بلد نبودم و نمیدونستم با ...

عیب نداره تنش سلامت خیرش توهمین باشه.

منم دلم میخواد دخترم دوم به چهارم جهشی بخونه وچهارم به ششم.الانم از همکللاسیهاش خیلی جلوتره وتاالان اقدام نکردم بنظرتون هنوز فرصت ثبت‌نام هست یا نه؟

❤ 
عیب نداره تنش سلامت خیرش توهمین باشه.منم دلم میخواد دخترم دوم به چهارم جهشی بخونه وچهارم به ششم.الان ...

بله الان که میبینم از همکلاسی هاش ریزتر و کوچیکتره میگم خوب شد قبول نشد وگرنه میرفت با سال بالایی ها دیگه چی میشد😂

گوگل سرچ کن و از کادر مدرسه بپرس

چون مدرسه باید براش ثبت نام کنن

حتما پیگیر باشید تا فرصت از دست نره

ان شالله موفق باشه دختر گلت