2777
2789

وابستگی چیه.سوهر من بدون من یه سوپری تا سر کوچه نمی رفت.می گفت باهم بریم.می گفت اخه عنر عنر پاشیم بریم سوپری یه ماست بخریم و بیاییم.و.‌‌..کلی روش کار کردم تا یه کم بهتر شد.هنوزم روی مخه ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازلحاظ شکمی تامین بشن😂وابسته میشن  ینی اننننقددد کوته فکرن بعضیاشوننن

شکمی و جنسی میگن مردها از سینه به پایبن شون کار میکنه یعنی شکم و چیز دیگه و خانم ها از سینه به بالاشون یعنی مغز و سینه

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

با اجازه منم نظرم رو میگم

آقایون باید همیشه بترسن اگه به بودن زن مطمئن باشن پس زده میشن و در ضمن هرچقدر تلاش روحی و مالی بیشتری انجام بدن برای طرف مقابل بیشتر وابسته میشن

فقط احترام

به تنها بودن عادتشون ندید

نزارین به این درک برسن که بدون شما بهشون خوش میگذره

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

اگه این مردهای بیچاره نبود اولش کی بود  ما را میگرفت و پولاشو آتیش میزدیم دوما غیبت می را میکردیم الان خودشون خواهراشون مادرشون و زن برادرشون داریم یعنی میشه از زندگیمون با فک و فامیلاشون قصه نوشت       

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
فقط احترام به تنها بودن عادتشون ندید نزارین به این درک برسن که بدون شما بهشون خوش میگذره

آفرین ایتو خوب اومدی من تجربه دارم شوهرم هفته گذشته کار داشت با هواپیما رفت مشهد و زودبرگشت منم بهش گفتم تو که اینهمه راه رفتی میموندی گفت بدون تو و دخترم اصلن خوش نمیگذره چیزی که بعد 6سال زندگی مشترک و4سال دوستی و عقد متوجه شد واسم جالب بود آخه امسال عین کلید ماشین تو جیبش بودم