2777
2789
عنوان

آیا همچین دختریو برای پسرتون میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1539 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب پسرم میگم تجدید نظر کنه و بیشتر فکر کنه 

چون عهد بوق نیس زودی برن سر خونه زندگیشون 

حدقل ۶ ماه تا یکسال باید هم دیگه رو بشناسن هرچند دختره عالی باشه

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

به عنوان کسی که جهاز نیاوردمو کلا هیچکدوم از خواهرام هم جهاز ندادن نمیتونم بگم کارش بدهولی خب دوران ...

وقتی دوسال باهم دوستن قطعا همو خوب میشناسن

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

دو سال دوست بودن

آخه پسرو بازحمت دنیا بیاری،بزرگش کنی،یه عروسی درست حسابی براش نگیری؟جهاز نمیدن عیب نداره ولی باید یه مراسم درخور و خوب بگیرن

ینی چی عقد کنن همینجور برن سر خونه زندگیشون،اونام جوونن آرزو دارن

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

اسی بهترین دخترم باشه حق بده خانواده پسربرا اینهمه عجله شک کنن

خانواده دختر گفتن دوستی مثل نامزدی بوده .خانواده هام ک همو میشناسن 

شایدم راضی نیستن اینجوری عدم رضایتشون می‌رسونن نمیدونم 

ولی دختر و پسر عاشق همن

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
آخه پسرو بازحمت دنیا بیاری،بزرگش کنی،یه عروسی درست حسابی براش نگیری؟جهاز نمیدن عیب نداره ولی باید یه ...

اونام پول عروسی پیرسون نمی‌دن خب . 

کلا هر دوتا خانواده ها بیخودن 😐 میگن خودتون میدونید خرجاشم با خودتون 

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
خانواده دختر گفتن دوستی مثل نامزدی بوده .خانواده هام ک همو میشناسن شایدم راضی نیستن اینجوری عدم رضای ...

رسم جهازدارین؟ببخشید چرا انقدر دخترشون روکوچیک میکنن؟عاشق ترین پسردنیام۴سال دیگه منت میکنه با این رفتار

در واقع داماد خونه جور کنه با وسایل برن سر زندگیشون دیگه خیلی ها تو این دوره زمونه همچین شرایطی قبول میکنن ، هزینه مراسم طلا این حرفا کنسل میشه،ولی من جای دختره بودم بعد از اینکه رفتم دیگه دلم نمی‌خواست این خانواده رو ببینم

خانواده دختر گفتن دوستی مثل نامزدی بوده .خانواده هام ک همو میشناسن شایدم راضی نیستن اینجوری عدم رضای ...

بنظر من دل پسرتونو نشکونید چون عاشق دختره هست بهش بگید فکرکنه دوباره اگ نمیتونه دل بکنه همونیکه میخواد رو بگیر براش دلشو نشکون

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

خانواده خیلی مهمه، الان به خاطر دخالت‌های خانواده زنداداشم ،زنداداشم ۴۰ روزه رفته دخترشم برده،داداشم داره دیوونه میشه هر چی میره دنبالش برنمیگرده دختره ی دیووونه، بچش شده عروسک خاله هاش،از خداشونه زنداداشم قهر کنه بره اونجا