2777
2789
عنوان

آیا همچین دختریو برای پسرتون میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1539 بازدید | 68 پست
بنظر من دل پسرتونو نشکونید چون عاشق دختره هست بهش بگید فکرکنه دوباره اگ نمیتونه دل بکنه همونیکه میخو ...

پسر ما نیست . اما در کل هیچکدام از خانواده ها پشتیوانه بچه هاشون نیستن نه خانواده پسر ریالی کمک میکنن نه دختر 

فقط خانواده پسر میگن دوران عقد اینا باشه پسر خودشو بیشتر جمع کنه .

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
نه اگه پسرم لول اجتماعی داشته باشه راستش دنبال همسطحش میرم دختر خوب همسطح پسرم زیاده

دختره سطحش بالاتره . تحصیلی پرستیژ 

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جهیزیه حفظ ارزشه دختره؟یعنی ارزش یه دختر ب جهیزیس؟

بهتر بگم هدیه درخور.بخوایم نخوایم تو ایران جهیزیه میدن برای اینکه به داماد بگن ماهم در مسیولیتت شریکیم.برای زندگی جدیدتون از طرف دخترمون کمکتون میکنیم.

نظرا فرق میکنه  من فکر میکنم ۷۰ درصد خانواده نقش داره، بالاخره اون دختر تو اون خانواده بزرگ شده اولش شاید با اونا مخالف باشه ولی بعد از ازدواج طاقت نمیاره و کم کم رفت و آمد با اونا و یکنواخت شدن زندگی نظرش رو عوض میکنه ،عجله نکنید لطفا

یه مرد وقتی پولدار میشه فکر میکنه به زنان زیادی احتیاج داره ولی یه زن وقتی پولدار میشه فکر میکنه به هیچ مردی احتیاج نداره 💪درود بر زنان قدرتمند

بهتر بگم هدیه درخور.بخوایم نخوایم تو ایران جهیزیه میدن برای اینکه به داماد بگن ماهم در مسیولیتت شریک ...

کمک کردن خبلی خوبه ولی ارزش دختر ب جهیزیه نیست قانونن هم جهیزیه ب عهده پسره 

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
از چه نظر میگی خانوادش جالب نیستن؟!

بد نیستن ولی پشتیوانه ام نیستن .

اگر تو زندگی کم بیارن اینا کمک نمیکنن تنها حسنی که دارن این میگن اگر ی روز خونه شوهرت اذیت شدی خواستی برگردی در خونه به روت بازه