2777
2789
عنوان

خدایی خوشگلا حق بقیه رو خوردن

213 بازدید | 29 پست

خسته شدم واقعا، ازینکه باید تو هر جمعی مث دلقک بگم و بخندم تا پذیرفته بشم و باهام حال کنن . 

ازینکه برای اینکه از بقیه اخم و تخم تحویل نگیرم باید هزار جور خودشیرینی کنم تا کمی ب روم لبخند بزنن 

ازینکه اولین هدفم بعد پولداری شده جراحی چهره 

بدمممم میاد از ادمای ظاهر بین بدم مساد ، ادمایی ک مسخره میکنن تحقیر میکنن انگار دست خودمون بوده چهرمون :/ بابا بسه دیگه

فکر کنم اگه به جای اینکارها روی اعتماد به نفست کار میکردی بیشتر پذیرفته می‌شدی 

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهره بعد یمدت عادی میشه وگرنه خیلی ظاهر دارن باطن خوبی ندارن البته منطورم همه نیست ولی دیدم آدمایی ک پز ظاهر بدن و اخلاق نداشته باشن .. خود واقعیت باش .. بذا همه همونجور ک هستم بپسندنت❤️

چنل تلگرام من =>https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                        مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱  * دانشجوی دبیری دانشگاه فرهنگیان *

این طرز تفکر توئه که فکر میکنی حتما باید خوشگل باشی تا پذیرفته شی

چرا یه ذره اعتماد به نفس نداری دختر؟؟؟

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

بیخیال بقیه تو رو خدا 

اصلا چه لزومی داره تلاش کنی تایید و پذیرفته شدن توسط بقیه رو بگیری؟؟

اون لبخند که بخاطر خود خودم نباشه تو سرشون بخوره 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اول اینکه خوشگلا هیچ تقصیری ندارن

دوما تو جمع بپذیرنت تحویلت بگیرن که چی بشه چی بهت میرسه مغرور باش خودتو بی ارزش نکن حالا مثلا چند تا دوستم پیدا کردی خب که چی.زشت مغرور از زشت دلقک بهتره گرچه هیچکس زشت نی همین خوشگلام ب خودشون نرسن هیچی نیستن ی سریاشون

قرار نبود اینجوری بشه....

فکر کنم اگه به جای اینکارها روی اعتماد به نفست کار میکردی بیشتر پذیرفته می‌شدی

ولم کن جون جدت، اعتماد ب نفس چی ، خودمو گول بزنم؟ رسما میبینم همه ی خاستگارای خوب موقعیت های خوب مال خوشگل تراست ، نمیگم من خیلی زشتم ، ولی طبق معیار های جامعه امروز پذیرفتنی نیستم، بارها دیدم دیگران منو مسخره کردن و خودمو سفت گرفتم ک مثلا اعتماد ب نفسم بالاست ولی خر ک نیستم سر خودمو نمیتونم حد اقل شیره بمالم 

چهره بعد یمدت عادی میشه وگرنه خیلی ظاهر دارن باطن خوبی ندارن البته منطورم همه نیست ولی دیدم آدمایی ک ...

بعد چند مدت؟ طرف هزار تا غلط میکنه با هزار تا پسر بیردن میره همه کاری میکنه شوهرش فقط ب خاطر خوشگلی دختر بهش ده بار دیگه فرصت میده ، اونوقت من کافیه فقط یبار سرم درد بگیره و نتونم نیاز مرد رو تامین کنم ، صبش بلاکم