2821
2789
عنوان

نذر ماکارانی

467 بازدید | 42 پست

بچه من میخوام نذر بدم  ماکارانی بعد یه سس تک نفر کچاپ بزارم   دوغ یا نوشابه بنظرتون خوبه؟  بعد میخوام ماست موسیرم کنارش بزارم بنظرتون اوکیه ؟ یا نه چنو حوصله سالاد درست کردن ندارم دیگه نذرم واسه ۲۰نفر بود میخام ۵۰نفرش کنم

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ماکارونی و سس کچاپ و نوشابه بزار

ماست نزارم؟اخه خودم ماکارانی با ماست موسیرمیخورم خوشمزس

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

هات داگ بده بنظرم یا بندریماست موسیرم حذف کن

ن غیر بهداشتین دوست داشتم متفاوت نذری بدم ماکارانی  گوشت چرخ کرده و قارچشم گرفتم

دوغو سالادو نوشابه رو نزار سس تک نفره بزار پنجاه تارو بکن هشتاد تا فقط بده ب فقرا لطفا

میخام ب بجه های کارربدم فقط و معتادین دلم براشون میسوزه خواهرمم سر اعتیاد فوت کرد  فاتحه واسه اونه

بنظرم بیشترش کن دورچین نزار نثلا همون مامارانی با یدونه سس دیگه پول نوشابه و دوغ رو هم بزار رو‌ماکار ...

اخه میخوام ب معتادا و کودکان کار بدم گفتم یه نوشیدنیم باشه گناه دارن