2777
2789

چطور با دوری عزیزتون کنار میاید؟

عشفتون ازتون دوره دیگرانو می‌بینید دست در دست همن ولی شما تو حسرت سی ثانیه بودنش موندید...

من عشقم ازم دوره دیگه خسته شدم انقدر گریه کردم

خدا انگار روشو ازم برگردونده دیگه صدای دلمو نمیشنوه

خسته شدم میخام ببینم ادمای شبیه من تو این موقعیت چیکار. میکنن که غم دلشون کم بشه..،😞

عاشقم❤️

من خیلی آدم وابسته ای نیستم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۶سال توی رابطه‌ی لانگ بودم تا تهش ب ازدواج ختم شد

رابطه لانگ صبر ایوب برای دو طرف میخواد 

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

واقعا خیلی سخته چطوز تحمل میکردید

عاشق بودیم تنها راهکار صبر بود

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

یک سال و نیم همو ندیدیدم بعدش دو روز کامل پیش هم بودیم 😅 واقعا یخت بود ولی قشنگیای خودشم داشت حیف ش ...

الانم هنوز باهمید؟

منم یکسال ندیدمش همین ک تونستیم همو ببینیم دیگه کم کم رفت سربازی و الانم باز چند ماهه ندیدمش😞

عاشقم❤️

اره واقعا همینطوره💔

امیدوارم دوریاتون زودتر تموم بشه 🌷

خیلی سخته ولی چون همدیگه رو دوس داریم کنار میاییم.زمانی که بعد از مدت ها میبینمش مثل روز اول ذوق میک ...

عزیزم🥲❤️پایدار باشید

من بعضی شبا واقعا ناامید میشم

اینکه نمیدونید کی میشه بدتره

عاشقم❤️

عزیزم🥲❤️پایدار باشیدمن بعضی شبا واقعا ناامید میشماینکه نمیدونید کی میشه بدتره

فداتشم شما هم همینطور🤍

به این فکر کن که دوری یه روزی تموم میشه، ممکنه ادمایی که میبینیم کنار هم راه میرن و توی دلمون حسرت میخوریم خیلی مشکلات داشته باشن، شما باید جفتتون سعی کنید که این دوری باعث کم شدن عشقتون نشه😄

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

امیدوارم دوریاتون زودتر تموم بشه 🌷

مرسی عزیزم امیدوارم

من ولنتاین امسال با ذوق براش یه باکس به سلیقه خودم چیدم که اومد مرخصی بیاد پیشم بهش بدم خلاصه. نیومد و موند رو دستم

باز واسه تولدشم کادو و کیک خریدم 

گفت میاد

وسط راه ماشینش خراب شد و از نیمه راه برگشت🥲

کل کیکو سالمی انداختم دور

هنوز ک هنوره کادوهاش تو کمده

عاشقم❤️

مرسی عزیزم امیدوارممن ولنتاین امسال با ذوق براش یه باکس به سلیقه خودم چیدم که اومد مرخصی بیاد پیشم ب ...

خب با پست بفرست شهرشون 

فداتشم شما هم همینطور🤍به این فکر کن که دوری یه روزی تموم میشه، ممکنه ادمایی که میبینیم کنار هم راه ...

نه باعث کم شدن نمیشه

اتفاقا ادما تو دوری قدر همو بیشتز میدونن

ولی هر شب با یه دردی تو سینه م میخابم 

که با هیچ چیزی اون خلا پر نمیشه جز بودنش کنارم🥲

عاشقم❤️