2777
2789
عنوان

اونایی که تو رابطه لانگ دیستنس اند بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 25 پست
نه باعث کم شدن نمیشهاتفاقا ادما تو دوری قدر همو بیشتز میدوننولی هر شب با یه دردی تو سینه م میخابم که ...

خداروشکر

میدونم منم خیلی خوب این حسو تجربه کردم، این دوری انقدر بهم فشار میاره بعضی وقتا یه زوج کنار هم میدیدم گریه میکردم😂

ولی چه میشه کرد؟ ما هم یه روزی این چیزارو تجربه میکنیم🤭

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکرمیدونم منم خیلی خوب این حسو تجربه کردم، این دوری انقدر بهم فشار میاره بعضی وقتا یه زوج کنار ...

اره...

اینکه ادم تو حسرت یه آغوش باشه خیلی سخته

اونایی ک نزدیکن انتظارات خیلی بیشتری دارن شاید باهم نسازن حتی

ولی اونایی ک با دوری میمونن خیلی عشق و درک کردن...

عاشقم❤️

الانم هنوز باهمید؟منم یکسال ندیدمش همین ک تونستیم همو ببینیم دیگه کم کم رفت سربازی و الانم باز چند م ...

عه چه جالب منم رفتم سربازی 

دعواهامون از یه ماه قبل خدمت من شروع شد و کم کم فاصله بینمون عمیق تر شد به طوری که اون یه رابطه دیگه رو شروع کرد

عه چه جالب منم رفتم سربازی دعواهامون از یه ماه قبل خدمت من شروع شد و کم کم فاصله بینمون عمیق تر شد ب ...

ماهم دعوا زیاد می‌کنیم بالاخره سربازی هم روحیه ادمو بهم میریزه

هر دختری تحمل اینکه با پسر سرباز بمونه نداره

عاشقم❤️

ماهم دعوا زیاد می‌کنیم بالاخره سربازی هم روحیه ادمو بهم میریزههر دختری تحمل اینکه با پسر سرباز بمونه ...

آره واقعا فشار روحی زیادی هستش البته من هیچ تاثیری روم نداشت 

مشکلاتمون سر چیزای دیگه بود 

آره واقعا فشار روحی زیادی هستش البته من هیچ تاثیری روم نداشت مشکلاتمون سر چیزای دیگه بود

اها خب دیگه به هر حال بعضی وقتا رابطه تموم شدنش بهتره تا ادامه دار شدنش

عاشقم❤️

بله بانو ،در هر صورت کمکی بود در خدمتم

ممنون اولا ک رفته بود سربازی همش دنبال کمک بودم

انقد تحقیقات میکردم😂😂

قبل ک بره. بهش گفتم اینارو ببر لازمت. میشه

کارت باید بگیری برا زنگ نمدونم چی از خودش بیشتر شده بود اطلاعاتم😂

انگار خودم یه دوره خدمت رفته بودم

الان دیگ بهتره اوضاع فقط مشکلمون دوریه 

عاشقم❤️